«Έχουν συμβεί διάφορα...» - Η πρώτη συνέντευξη του Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Δροσάκη

''Έσπασε'' τη σιωπή του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχουν συμβεί διάφορα...» - Η πρώτη συνέντευξη του Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Δροσάκη

Πριν από λίγο καιρό διέρρευσε στα μέσα η είδηση, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη με το γάμο και την απόκτηση του ενός παιδιού τους, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παίρνοντας διαζύγιο.

Το πρώην ζευγάρι σε κάθε περίπτωση βλέπουμε να διατηρεί μία πολύ πολιτισμένη σχέση, αφού για ημέρες μετά την ανακοίνωση συνέχισαν να συνεργάζονται στην ίδια θεατρική παράσταση (δείτε εδώ τον ηθοποιό που θα αντικαταστήσει το Μπουρδούμη μετά την αποχώρησή του).

Για την ώρα δεν είχαμε δει την πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μέχρι, που μίλησε στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube με τα πιο σημαντικά αποσπάσματα να προβάλλονται τη Δευτέρα 29/5 στο Breakfast at star.

Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου, αλλά το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Οπότε εκεί είναι η βάση, από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί ορίζονται όλα. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω ειδικά από όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η πρώτη αναφορά της Λένας Δροσάκη στο διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 7/5 η Λένα Δροσάκη. Μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για το διαζύγιο (δείτε εδώ την απόφαση που πήρε ο ηθοποιός).

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.