Καταγγελία ρεπόρτερ για bullying: «Ε όχι ρε Φαίη, είναι ντροπή! Υπήρχαν πλάνα που εκθέτουν πολύ κόσμο» - "Σφαγή" στο Πρωινό μας ανάμεσα σε Σκορδά, Γραμμέλη & Γεωργιάδη

Το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες στον γάμο Μουζουράκη και Κόζαρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καταγγελία ρεπόρτερ για bullying: «Ε όχι ρε Φαίη, είναι ντροπή! Υπήρχαν πλάνα που εκθέτουν πολύ κόσμο» -

Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στην Αίγινα, δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα ανάμεσα σε δημοσιογράφους και παρουσιαστές, καθώς δημοσιογράφος της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, κατήγγειλε πως δέχθηκε bullying από συναδέλφους σε άλλα κανάλια (δείτε εδώ τι ανέφερε).

Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, λοιπόν, την Δευτέρα 29/5, με την συζήτηση να καταλήγει σε "σφαγή", με τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη, τις αποκαλύψεις του Νίκου Γεωργιάδη και τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά.

"Σκοτωμός" στο Πρωινό μας ανάμεσα σε Σκορδά, Γραμμέλη & Γεωργιάδη για την επίθεση στη δημοσιογράφο του MEGA

Αφροδίτη Γραμμέλη: Είναι ντροπή στη χαρά και στο γάμο ενός ανθρώπου που περιμένει και το παιδί του, γιατί η κοπέλα του είναι σε μία ειδική κατάσταση και προσέχεις ακόμα παραπάνω, να γίνεται όλο αυτό με τους δημοσιογράφους.

Φαίη Σκορδά: Καλά δεν έγινε για τον γάμο αυτό τώρα, είναι παράπλευρό.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Είναι ντροπή, είναι πάνω στον γάμο όμως.

Φαίη Σκορδά: Εντάξει βρε Αφροδίτη που θα κουνήσουμε και το δάχτυλο, κάτσε λίγο.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Ε όχι ρε Φαίη. Πας σε ένα γάμο, το θέμα είναι οι δημοσιογράφοι; Το θέμα είμαστε εμείς;

Φαίη Σκορδά: Καμία από αυτές τις εκπομπές που είδαμε, γιατί είναι όλα εσωτερικής κατανάλωσης, καμία δεν πήγε με πρόθεση να προσβάλει τον γάμο του Μουζουράκη.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Ναι, αλλά το προσβάλεις με όλο αυτό που γίνεται. Για μένα. Η άποψή μου είναι αυτή, δεν μπορώ να την πω;

Φαίη Σκορδά: Σαφώς και μπορείς να την πεις.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Όχι, Φαίη μου. Είναι ντροπή.

Φαίη Σκορδά: Όταν παίρνεις μία απόφαση δεν σημαίνει ότι μπορείς να ηθικολογείς και να κουνάς το δάχτυλο στις άλλες εκπομπές.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Δεν είμαι ηθικολόγος. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι. Βάζω τα περιστατικά που είδα. Βγαίνει μία κοπέλα και καταγγέλλει ότι δέχθηκε bullying. Η κοπέλα αυτή οφείλει δεοντολογικά να πάει στο εποπτικό της ΕΣΗΕΑ και να καταγγείλει το περιστατικό. Αυτό όλο που είδαμε δεν αφορά το κοινό. Δεν αφορά τον κόσμο και τους τηλεθεατές.

Φαίη Σκορδά: Προφανώς δεν εξέλαβε κάτι από ένα άτομο όμως, προφανώς ήταν όλοι...

Έλενα Χριστοπούλου: Την κοπέλα δεν την ακούσαμε που ήταν και η πρωταγωνίστρια. Θα μπορούσε να πει και δύο πράγματα παραπάνω, καθώς ήταν εκεί.

Φαίη Σκορδά: Από αμηχανία δεν μίλησε.

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν λέω ότι είναι ψέματα. Είναι αποκαρδιωτικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Από την άλλη, τι είναι το ρεπορτάζ backstage; Δηλαδή έχω πάει σε μία αποστολή να κάνω ένα θέμα και έρχεται ένας δημοσιογράφος που για να μη χαθούν τα χρήματα της αποστολής έρχεται χωρίς να καλύψει το γάμο, να κάνει με εμένα ρεπορτάζ χωρίς να με ρωτήσει; Δεν το κατάλαβα αυτό.

Νίκος Γεωργιάδης: Τους ρώτησε. Μου είπαν ότι υπήρχαν πλάνα που θα μπορούσαν να εκθέσουν πολύ κόσμο, γιατί όντως το κορίτσι αυτό δέχθηκε επίθεση, δεν εννοώ σωματική βία. Επειδή σας ακούω τόση ώρα, η Σίσσυ πολύ καλά έκανε και βγήκε να υπερασπιστεί τη δημοσιογράφο, επειδή νιώθει ότι αυτό το κορίτσι ζορίστηκε πάρα πολύ και δεν έπαιξε και τίποτα.

Βασίλης Νομικός: Το λένε πολλοί συνάδελφοι εδώ ότι το κορίτσι δεν δέχθηκε επίθεση. Επειδή δεν μίλησε ούτε η ίδια...

Φαίη Σκορδά: Δεν θα με τρελάνετε! Υπονοείτε ότι τα λέει από μόνη της.

Βασίλης Νομικός: Επειδή δεν είμαστε εκεί οφείλουμε να πούμε ότι δεν έγινε επίθεση.

Φαίη Σκορδά: Μπορεί να έγινε κάτι στο παρασκήνιο.

Νίκος Γεωργιάδης: Παιδιά το παρασκήνιο είναι πολύ μεγαλύτερο.

Φαίη Σκορδά: Ε, πες το άμα το ξέρεις.

Νίκος Γεωργιάδης: Το θέμα έγινε με το Happy Day και μίλησαν και οι αρχισυντάκτριες μεταξύ τους. Δηλαδή υπήρξε ένας καβγάς στο τηλέφωνο ανάμεσα στις δύο αρχισυντάκτριες, την κυρία Παλιαλέξη και την κυρία Καραγιάννη. Και ειπώθηκαν πράγματα για αγωγές και εξώδικα. Ότι κανονικά αυτό είναι μηνύσιμο και δεν μπορείς να δείχνεις πλάνα από ανθρώπους που δεν θέλουν.

Φαίη Σκορδά: Επειδή τις ξέρω, δεν υπάρχει περίπτωση η μια να μην άκουσε την άλλη και να μην τα βρήκανε. Είχα κάποιες συνομιλίες για όλο αυτό που έγινε. Όταν αναφέρονται κάποια ονόματα από πίσω, πρέπει να είμαστε και λίγο πιο ξεκάθαροι. Απάντησα ενστικτωδώς χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Επειδή αναφέραμε και το όνομα της Παλιαλέξη, δεν υπήρχε περίπτωση να μάλωνε με τη Βένια Καραγιάννη. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε πήρε καν τηλέφωνο. Η Μαίρη Παλιαλέξη δεν πήρε κανέναν τηλέφωνο.

Εγώ μιλάω εκ του αποτελέσματος, δεν το έπαιξαν καν στην εκπομπή, δεν έδωσαν καν συνέχεια. Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι άλλο το ότι μιλάνε οι αρχισυντάκτες κι άλλο να αφήνουμε να εννοηθεί ότι πήραν τηλέφωνο για να μαλώσει ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Ξέρουμε ο καθένας τι είναι μέσα στο χώρο. Ξέρουμε τις επαγγελματικές συμπεριφορές των ανθρώπων και αυτά που αναφέρεις δεν ταιριάζουν σε μια πολυετή πορεία δύο ανθρώπων που έχουν συμπεριφορές συγκεκριμένες επαγγελματικά. Γι αυτό που έγινε θα βγούμε εμείς υπόλογοι;

Νίκος Γεωργιάδης: Και οι οπερατέρ τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Έλενα Χριστοπούλου: Ποιον βοηθάει αυτή η δημοσιοποίηση;

Και έπειτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το θέμα και τα πνεύματα ηρέμησαν