«Ο διαπληκτισμός, ναι, υπήρχε, όχι όμως μεταξύ...» - Στη φόρα η αλήθεια για τον τραμπουκισμό δημοσιογράφου στον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη

Τι συνέβη πραγματικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο διαπληκτισμός, ναι, υπήρχε, όχι όμως μεταξύ...» - Στη φόρα η αλήθεια για τον τραμπουκισμό δημοσιογράφου στον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη συζητήθηκε πολύ έντονα πριν ακόμα πραγματοποιηθεί, κι αυτό γιατί ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο πριν το μυστήριο ζητώντας από τους δημοσιογράφους και τα κανάλια να μη στείλουν συνεργεία, καθώς κανείς από τους δύο δεν θα έκανε κάποια δήλωση σε μία τέτοια στιγμή που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να περάσουν καλά και να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Ο τρόπος, ωστόσο, που έκανε αυτό το αίτημα ήταν που εξόργισε τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές των εκπομπών, οι οποίοι έστειλαν εν τέλει κάμερες στην Αίγινα την ώρα που τελούνταν το μυστήριο. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, χωρίς κανείς να παραπονεθεί παρόλα αυτά, την Κυριακή 28/5 στο Χαμογέλα και Πάλι έγινε γνωστό πως δημιουργήθηκε θέμα και τραμπουκίστηκε μία ρεπόρτερ της εκπομπής από άλλους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Η αλήθεια για τον τραμπουκισμό στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη

Αργότερα, το Open Weekend διέψευσε τα γεγονότα, αλλά το πρωί της Δευτέρας 29/5 στον αέρα του Mega Καλημέρα, βγήκε στο φως η αλήθεια για το ζήτημα. Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής που βρισκόταν στην Αίγινα για την τελετή, υπήρξε διαμάχη και ένταση, αλλά όχι ανάμεσα στους δημοσιογράφους.

«Ήρθε η κοπέλα, μας ζήτησε να κάνουμε εμείς κιου, να ξεκαθαριστεί αυτό, και πλάνα, με τη δική μας δουλειά και τους οπερατέρ να φαίνονται. Οι οπερατέρ δεν είναι δημόσια πρόσωπα, ούτε εμείς, και δεν θέλανε. Ο διαπληκτισμός, ναι, υπήρχε, όχι όμως μεταξύ των δημοσιογράφων, μεταξύ των οπερατέρ», είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας.

Ακούγοντας όλα αυτά, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο επί του θέματος:

«Εγώ βλέπω κάτι άλλο μέσα από όλο αυτό. Βλέπω μία προσπάθεια των εκπομπών – δεν θέλω να πω των παρουσιαστών ή των δημοσιογράφων για να μην στοχοποιήσω κανέναν - παρακολουθώντας πώς σχολιάστηκε ο γάμος του Μουζουράκη από το βίντεο που έκανε και μετά, να στοχοποιηθούν οι εκπομπές που τελικά ήταν παρούσες εκεί με συνεργείο για να καλύψουν τον γάμο, ως ηθικές και λιγότερο ηθικές. Αυτό εισπράττω. Γελάω, πραγματικά.

Η ιδέα του Παύλου Σταματόπουλου ήταν μία σατανική ιδέα έτσι ώστε να έχουν μία επίφαση να στείλουν ένα συνεργείο από μία εκπομπή που δεν ήθελαν να στείλουν κάμερα γιατί είχε βγάλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος ένα βίντεο. Ήταν έξυπνη και σατανική επίφαση. Επειδή έχει ψωμάκι η ιστορία σου λένε ας βουτήξουμε κι εμείς λιγάκι στο ζουμάκι. Οι ηθικοί φραγμοί σε όλους μπήκαν. Άκουσα και τη Σταματίνα που έλεγε ότι το συζήτησε με την αρχισυντάκτριά της αν θα στείλουν συνεργείο. Όλοι το σκεφτήκαμε αυτό ρε παιδιά. Αλλά στην τελική τα είδατε τελικά όλα πριν από εμάς, γιατί δουλεύουν και για εμάς και τα social media. Πολύ χαμός για το τίποτα.

Κι εγώ ξέρω ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει να πει σοβαρό και κραταιό όχι, στέλνει ένα ωραίο εξώδικο με την υπογραφή του δικηγόρου, λέγοντας ότι θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για εκείνους. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Αν δεν θες να το μάθει κάποιος, δεν το μαθαίνει κανείς. Υπάρχει τρόπος. Αυτό που είπα από την αρχή λέω, ότι ο Πάνος Μουζουράκης διακριτικότητα ζήτησε. Δεν ήθελε να κόψει τα συνεργεία και τους δημοσιογράφους».

Διαβάστε επίσης: Γάμος Μουζουράκη - Κόζαρη: Η κίνηση ανθρωπιάς της Μαριλού μια μέρα μετά