Γάμος Μουζουράκη - Κόζαρη: Η κίνηση ανθρωπιάς της Μαριλού μια μέρα μετά

«Ελάτε να...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γάμος Μουζουράκη - Κόζαρη: Η κίνηση ανθρωπιάς της Μαριλού μια μέρα μετά

Με τριήμερο γλέντι στην Αίγινα επισφραγίστηκε η αιώνια αγάπη του Πάνου Μουζουράκη και της εγκυμονούσας Μαριλού Κόζαρη. Το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και παρακολούθησε την συγκινητική τελετή, ενώ μετά ακολούθησε μια απίστευτη δεξίωση όπου το ζευγάρι χόρεψε και τον πρώτο του χορό (δείτε εδώ βίντεο).

Την επόμενη μέρα, δε, οι καλεσμένοι και οι νεόνυμφοι διασκέδασαν σε γνωστό beach bar της περιοχής με το ζευγάρι, μάλιστα, να κάνεις τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Μια μέρα μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να τη ζήσω και να την απολαύσω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι» είπε αρχικά ο τραγουδιστής ενώ λίγες ώρες αργότερα βγήκε από το beach bar πλησίασε τους δημοσιογράφους και είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος και μου είπε ότι “εσύ το ποίημα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες;” Γιατί έλεγα ότι θα σας κεράσω. Ελάτε μόλις τελειώσετε με ό,τι έχετε να κάνετε να σας κεράσουμε. Έτσι θα φύγει από πάνω μου. Δίχως κέρασμα είναι απλά δουλειά» δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Μαριλού, φτάνοντας στο beach bar, όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους κάμεραμαν απ' έξω τους είπε με ένα πλατύ χαμόγελο:

«Ελάτε να κάτσετε έχει πάρα πολλή ζέστη».

Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν

Σε κάθε θέση στο τραπέζι της δεξίωσης υπήρχε και η μπομπονιέρα του γάμου, που ήταν ένα απλό πουγκί με κουφέτα όμως δίπλα υπήρχε και μία έκπληξη, ένα γυάλινο μπουκαλάκι με φιστίκια το οποίο είχε τον συμβολικό του χαρακτήρα για το ζευγάρι αφού οι ξηροί καρποί συμβολίζουν την αντοχή στον χρόνο.

Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν στον γάμο τους Μουζουράκης - Κοζάρη