Γάμος Μουζουράκη - Κόζαρη: Τι συνέβη με τον παππά λίγο πριν το μυστήριο - Πρωταγωνίστρια η Κατερίνα Καινούργιου

Το περιστατικό με την παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γάμος του καλοκαιριού για την ώρα μπορούμε να πούμε, πως είναι αυτός της Μαριλούς Κόζαρη με τον Πάνο Μουζουράκη με το ζευγάρι να παντρεύεται με 5 κουμπάρους και πάνω από 500 καλεσμένους στην Αίγινα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκεί στην πιο όμορφη στιγμή της κολλητής της με τη συγκίνηση της να είναι μεγάλη, αφού τη νύφη την ξέρει από μικρό παιδί και όσο να 'ναι έζησε πολύ έντονα την ευτυχία του Πάνου και της Μαριλού!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Τόσο το μυστήριο, όσο η δεξίωση και το after party στην παραλία έκλεψαν την παράσταση με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει τη Δευτέρα 29/5 στο Super Κατερίνα ένα μικρό ευτράπελο με πρωταγωνίστρια την ίδια, ακολουθώντας το έθιμο για να δει ποιον θα παντρευτεί και εκείνη.

Το περιστατικό στο γάμο Μουζουράκη και Κόζαρη με την Κατερίνα Καινούργιου

«Μου είχε πει κάποιος μια αγαπημένη μου φίλη, ότι θα πας να πάρεις τα κουφέτα από δίσκο, όχι να πας να πάρεις μετά και θα βάλεις 3 κουφέτα για να δεις ποιον θα παντρευτείς. Τον πάνε το δίσκο στο ιερό και λέω θα πάω να τον πάρω... και ξαφνικά με βλέπει η Μαριλού και ο Πάνος και μένουν. Πάω λοιπόν, με βλέπει ο παππάς, μου λέει τι κάνεις; Του λέω θέλω να πάρω 3 κουφέτα! Παίρνω τα τρία κουφέτα τα βάζω στην τσάντα μου, μετά φάγαμε κλπ, γυρίσαμε στο σπίτι με τον αδερφό μου με πήρε ο ύπνος...βλέπω τον Κολώνη στον ύπνο μου και ξυπνάω και λέω θεέ μου θα είμαι με τον Κοκλώνη...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλη η Καινούργιου με όσα ειπώθηκαν για το γάμο του Μουζουράκη & της Κόζαρη

«Πρέπει να ήταν ένα από το πιο ωραία Σαββατοκύριακα της ζωής μου, η κολλητή μου, η Μαριλού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, τον Πάνο Μουζουράκη. Ήταν ο πιο ωραίο γάμος, που έχω πάει στη ζωή μου, γιατί ήταν τόσο απλός, ήταν όλοι χαρούμενοι, έβλεπες ένα ζευγάρι να λάμπει! Το μυρμηγάκι μου έτσι τη λέω, είναι μικρότερη μου, τη θυμάμαι από μωράκι, έγινε νύφη, την έφτιαξε η Μάιρα και η Ρόζα.

Με πιάσαμε τα κλάματα. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη στη ζωή μου. η μητέρα της ήταν συνέχεια μαζί της. Έβλεπες δύο ανθρώπους, που έχουν ερωτευτεί! Ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει, ίσως γιατί αγαπάω τόσο τη Μαριλού, ίσως γιατί πέρυσι ήμασταν και οι τρεις μόνες μας και λέγαμε τι θα μας φέρει η ζωή, και ξαφνικά η Μαριλού γνώρισε τον έρωτα και παντρεύτηκε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: « Ο Πάνος είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ούτε εγώ τον ξέρω καλά από τη Μαριλού το γνωρίζω! Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκαν τόσες εκπομπές και σχολίαζαν, πείτε έναν καλό λόγο μωρέ, τη γκρίνια είναι αυτή; Καλά να το πω και απλά χεστήκανε τα παιδιά, συγγνώμη, που το λέω έτσι αλλά χεστήκανε τα παιδιά είναι τόσο ευτυχισμένοι».