«Πάψε, σε άκουγα...» - Φωνές και ένταση ανάμεσα σε Μικρούτσικο & Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής Super Kατερίνα

«Μπράβο Αντρέα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πάψε, σε άκουγα...» - Φωνές και ένταση ανάμεσα σε Μικρούτσικο & Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής Super Kατερίνα

Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε δηλώσεις στο Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 29/5 με την παρουσιάστρια του Είμαστε μαζί να μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπής της.

Όσα είπε η Παπίλα προκάλεσαν αντιδράσεις στο πάνελ του Super Κατερίνα, που σχολίασε την πορεία της παρουσιάστριας στη φετινή σεζόν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Έλενα Πολυκάρπου (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου στην αρχή του Είμαστε μαζί).

Η ένταση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Έλενα Πολυκάρπου

«Να πάρεις την ευθύνη και να πεις παιδιά δε θέλω να κάνω καμία δήλωση! Είναι σοβαρότητα και αν έχεις τα κότσια να πεις ξεκινήσαμε κάτι, που όπως βλέπουμε δεν έχει....Πάψε, σε άκουγα με προσοχή και έλεγες και ό,τι ήθελες. Να μην πει τίποτα, δεν υπάρχει μόνο ένα πρόσημο, υπάρχει και το 0, να μην πει τίποτα! Τι να πω μωρέ, που μια ανύπαρκτη εκπομπή, δεν κάνει τίποτα, με συμμετέχοντες...», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

«Μπράβο Αντρέα έτσι να βγαίνουμε και εμείς αύριο, που δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε τίποτα θα μας άρεσε βρε Αντρέα...γιατί έχω υπάρξει και σε αυτήν την εκπομπή παλιά στο Open, που δεν πήγαινε καλα», απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Προτιμώ επιχειρήματα και όχι υστερία», είπε ο Μικρούτσικος.

Αλλαγές για το "Είμαστε μαζί" και την Ελίνα Παπίλα πριν το τέλος της σεζόν

Η Ελίνα Παπίλα αυτή τη σεζόν δοκιμάστηκε σε μία νέα εκπομπή, με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο στο κανάλι του ΑΝΤ1, η οποία έχει τίτλο "Είμαστε μαζί" και παρόλο που άκουσε πολλές, έντονες και αυστηρές κριτικές από την πρώτη στιγμή συνεχίζει την προσπάθειά της και βγαίνει στον αέρα κάθε Σαββατοκύριακο για να κρατά συντροφιά στο κοινό.

Λίγο πριν η σεζόν ολοκληρωθεί ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν αλλαγές και αναταραχές. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ενώ η εκπομπή είχε προγραμματιστεί να τελειώσει τον Ιούνιο, αυτό δεν θα συμβεί και έτσι δημιουργούνται θέματα με τα συμβόλαια των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες.

Πολλοί από αυτούς είχαν κλείσει συμφωνία μέχρι τα μέσα του Ιουνίου και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν λάβει κάποια περαιτέρω ενημέρωση για το τι πρόκειται συμβεί. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη κι αν δεν είναι γνωστό εάν πράγματι θα συνεχίζει η Ελίνα Παπίλα με το ίδιο concept, ο σταθμός φαίνεται πως είναι θετικός (δείτε εδώ γιατί στεναχωρήθηκε με την νέα απόφαση του καναλιού).