«Άρα αυτό με κάνει άπειρη και ότι δεν ξέρω τηλεόραση; Τι άλλο θα ακούσω;» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Πετρογιάννη

Εξαιτίας της καταγγελίας της Σίσσυς Χρηστίδου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άρα αυτό με κάνει άπειρη και ότι δεν ξέρω τηλεόραση; Τι άλλο θα ακούσω;» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Πετρογιάννη

Μία ημέρα μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας με όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο νυφικά που φόρεσε) δημιουργήθηκε τεράστιος σάλος στις εκπομπές, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου κατήγγειλε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι πως δημοσιογράφοι τραμπούκισαν με απειλές και λεκτικές επιθέσεις την ρεπόρτερ που είχε στείλει για να καλύψει το μυστήριο και να φτιάξει ένα backstage βίντεο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Παρόλα αυτά, επειδή το θέμα αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε κάθε κανάλι συνέβαιναν μεγάλες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο και τους άμεσα εμπλεκόμενους, ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ξεκίνησε να απαριθμεί τις απορίες του, εξηγώντας πως δεν πιστεύει την δικαιολογία της παρουσιάστριας του MEGA για τον λόγο που έστειλε αρχικά την δημοσιογράφο στην Αίγινα και έτσι ξέσπασε διαμάχη με την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο τσακωμός του Γιώργου Λιάγκα με την Πετρογιάννη για την καταγγελία της Χρηστίδου

Γιώργος Λιάγκας: Έχει καεί το κεφάλι μου. Είπαν ως δικαιολογία ότι πήγαν να τραβήξουν το backstage. Τη γνώμη μου λέω. Εσείς προσέξτε μην σπάσετε κανένα αβγό στη ζωή σας.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Μη μας λες τώρα ότι δεν σπάμε αυγά τώρα. Είπα εγώ να μην πεις τη γνώμη σου μωρέ; Ώχου...

Γιώργος Λιάγκας: Πιστεύεις ότι έστειλαν κάμερα για το backstage; Που είσαι και έμπειρη δηλαδή...

Φωτεινή Πετρογιάννη: Ότι σκέφτηκαν πολύ έξυπνα να δημιουργήσουν ένα άλλο θέμα.

Γιώργος Λιάγκας: Άρα ψέματα. Ότι τον κόσμο θα τον ενδιέφερε ο δημοσιογράφος πώς αντιμετωπίζει τον γάμο στον οποίο επισήμως δεν ήταν καλεσμένος.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Δεν με αφήνεις να ολοκληρώσω. Αν τελικώς αποφάσιζε ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του να μιλήσουν, να είχαν είχαν και την κάμερά τους εκεί. Αυτό πιστεύω. Άρα αυτό με κάνει άπειρη και ότι δεν ξέρω τηλεόραση; Τι άλλο θα ακούσω σήμερα;

Γιώργος Λιάγκας: Όχι, αλλά λες ψέματα όμως. Όταν στέλνει μία κάμερα η εκπομπή της Χρηστίδου, παίρνουν την άδεια από τον Κοκλώνη; Εγώ αν στείλω μία κάμερα, θα πάρω την άδεια από την Αγλαΐα Λάτσιου; Τι λέτε τώρα; Δεν καταλαβαίνω».