«Μπορεί να...» - Η εξομολόγηση της Τάμτα μετά από 8 χρόνια σχέσης με τον Πάρις Κασιδόκωστα

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Tάμτα είναι σε μία πολύ δημιουργική φάση, αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της δίσκο με τίτλο ''Identity crisis'' με την ίδια να μιλάει στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της.

Τα τελευταία 8 χρόνια η τραγουδίστρια έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Πάρις Κασιδόκωστα με τους δύο να κάνουν σοβαρές προσπάθειες να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα από τη νέα της συνέντευξη λοιπόν, η Τάμτα έκανε τη διαφορά και παρά την νύξη για την καριέρα της αφιέρωσε και λίγα λόγια στον έρωτα και στο ρόλο, που παίζει η αγάπη στη ζωή της (δείτε εδώ με ποια παρουσιάστρια είχε σχέση ο Πάρις πριν την Τάμτα).

Η εξομολόγηση της Τάμτα για τον Πάρις Κασιδόκωστα

«Η αγάπη! Και, προσωπικά, όταν αγαπώ, αγαπώ ολοκληρωτικά. Μπορεί να αργώ να ανοιχτώ, αλλά για μένα η αγάπη είναι το δυνατότερο συναίσθημα», είπε η Τάμτα.

Τάμτα - Πάρις
NDP

Η απάντηση της Τάμτα για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Στο περιοδικό InStyle και στην δημοσιογράφο, Ειρήνη Ζουρνατζή μίλησε η Τάμτα και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της, Άννυ αλλά και στην πολύχρονη σχέση με τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα.

Έγινες μητέρα σε μικρή ηλικία. Κατά συνέπεια, μαμά και κόρη μεγαλώσατε παράλληλα. Πόσο σας ένωσε αυτό το δεδομένο και πόσο φίλες είστε σήμερα, μετά από όσο βιώσατε παρέα;

Έχουμε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ελευθερία. Μιλάμε ανοιχτά και ενίοτε γινόμαστε φίλες, αλλά η σχέση μαμάς και κόρης δεν αλλάζει. Τελευταία, μπορεί να πάρει και το ρόλο της μαμάς καμιά φορά – είναι λίγο υπερπροστατευτική. Η Άννυ είναι η κινητήριος δύναμη μου σε ό,τι κάνω.

Η Τάμτα ως μαμά είναι αυστηρή, παραδοσιακή, συντηρητική η όχι;

Μία μαμά είναι πολλά πράγματα. Νομίζω πως ως μαμά είμαι αυστηρή. Εννοείται όμως ότι μία σχέση τα έχει όλα. Και τρυφερότητα και φροντίδα, ακόμα και κλάμα. Η σχέση μαμάς κόρης δεν αλλάζει πολύ, αλλά εξελίσσεται. Αυτό συμβαίνει με μένα και την Άννυ αλλά και με μένα και την δική μου μαμά. Η Άννυ είναι ενήλικη, έχει κάνει τις επιλογές της επαγγελματικά και προσωπικά και εγώ είμαι στο πλάι της να την στηρίζω και να την θαυμάζω.

Πέρνα από το μυαλό σου το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού ή και ενός γάμου;

Πατάω στο σήμερα και στο τώρα πολύ γερά, πολύ συνειδητοποιημένα. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!