Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Νίκος Μουτσινάς - Εκτός αέρα αύριο 30/5 η εκπομπή του στον ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Παρά το γεγονός πως ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε κανονικά σήμερα 29/5 στην εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τι είπε για την καταγγελία bullying και τραμπουκισμού σε δημοσιογράφο), αμέσως μετά έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Νίκου Μουτσινά

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής αντιμετώπισε ένα θέμα με την υγεία του το οποίο δεν είναι σοβαρό και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Για αυτόν τον λόγο, η εκπομπή του δεν θα προβληθεί την Τρίτη 30/05 και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στην θέση του το συντομότερο δυνατόν.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η τελευταία του εκπομπή

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μαζί με αυτή φτάνει και το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, αφού όπως έχει φροντίσει και ο ίδιος να κάνει κατανοητό θέλει και θα απέχει συνειδητά για λίγο διάστημα.

Η Ματίνα Νικολάου, μάλιστα, η αγαπημένη Βάνια της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ημερομηνία της τελευταίας τους εκπομπής για φέτος.

«Κλείνουμε 30 Ιουνίου! Eννοείται ότι θα μου λείψει η Βάνια! Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που αγάπησε και ο κόσμος πολύ. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά. Κατά βάθος είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν μου βγαίνει έτσι όπως βγαίνει στη Βάνια. Απλώς, μέσω της Βάνιας το ευχαριστιέμαι κι εγώ πιο πολύ, ξέρεις παραμυθιάζομαι. Δεν ξέρω πόσο Βάνια θα μου μείνει στη ζωή μου, ελπίζω να μου μείνει αρκετή, τη χρειάζομαι» είπε και συνέχισε:

«Δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο, οπότε όλα καλά. Δεν έχω φανταστεί να αναλάβω μια εκπομπή, αλλά σε ένα σίριαλ πολύ ευχαρίστως».

Η Ματίνα αναφέρθηκε και στον γιο της λέγοντας: «Ο γιος μου είναι 15 χρόνων, κάνει πολλά πράγματα μόνος του, δεν με έχει ανάγκη ήδη. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Τον έχω ρωτήσει, δεν νομίζω ότι θα του άρεσε να γίνει ηθοποιός, αλλά του αρέσει πάρα πολύ η μουσική, ασχολείται με πάθος και είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα».