«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου! Είμαι σίγουρη ότι εκείνη έστειλε τον Νουνίτο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη

«Είμαι σίγουρη ότι είναι ήρεμη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου! Είμαι σίγουρη ότι εκείνη έστειλε τον Νουνίτο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη

Σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 27 λεπτών που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube. Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Η όμορφη επιχειρηματίας και μανούλα είχε ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να της στείλουν τις ερωτήσεις τους κι εκείνη απάντησε σε όσες περισσότερες μπορούσε.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της.

Διαβάστε επίσης: «Μου λείπει πολύ η μανούλα μου και...» - Το συγκινητικό βίντεο της Τούνη αγκαλιά με το μωρό της για την γιορτή της μητέρας

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την απώλεια της μητέρας της

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω.

Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν οπότε ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου… Όταν την έχασα, επειδή δεν έχω μπαμπά και αδέλφια, προσευχόμουν και έλεγα ότι δε θέλω να είμαι μόνη μου, θέλω να έχω αδέλφια και λίγες εβδομάδες μετά έσκασε η εγκυμοσύνη… Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με κάποιο μαγικό τρόπο μου έστειλε το μωρό για να έχω οικογένεια.

Τις πρώτες μέρες μετά την εγκυμοσύνη ήμουν πελαγωμένη… Ήταν πολύ περίεργα, πολύ αντιφατικά όλα, όλοι σου λένε τι τέλεια που έχεις μωρό κι εσύ λες “Χριστέ μου, πως θα τα καταφέρω”, ένιωθα διαλυμένη, μόνη, αβοήθητη ένιωθα όλα αυτά που δε θα έπρεπε να νιώθω αλλά είναι φυσιολογικό να τα νιώθεις όλα αυτά. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα.

Τις πρώτες μέρες νομίζω είχα πάθει αφυδάτωση από το κλάμα… Πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τη ζωή σου με χίλιους διαφορετικούς τρόπους από αυτό που έκανες μέχρι προχθές…Οι πρώτες μέρες μιας μαμάς είναι δύσκολες και είναι οκ να νιώθουμε χάλια.

Η ζωή μου άλλαξε πολύ. Ό,τι είχα μάθει να κάνω, τώρα πρέπει να μάθω να το κάνω με διαφορετικό τρόπο… Νιώθω σίγουρα πολύ διαφορετική και οφείλω να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου για να λαμβάνει αυτή τη σιγουριά και ο γιος μου και μεγαλώνοντας να γίνει ένας αυτόνομος, υπεύθυνος και καλός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη -δείτε εδώ τι αποκάλυψε την ίδια στιγμή για τις δυσκολίες του τοκετού.