Μαζί στην Κύπρο Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγο καιρό μετά το διαζύγιό τους

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χωριστούς δρόμους έχουν πάρει τους τελευταίους μήνες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως γονείς και ως επαγγελματίες.

Μαζί στην Κύπρο Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 29/5, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το πρώην ζευγάρι ταξίδεψε στην Κύπρο με τον υπόλοιπο θίασο της θεατρικής παράστασης “Photograph 51” στην οποία συμπρωταγωνιστούν καθώς, πρόκειται να παίξουν εκεί για έναν μικρό αριθμό παραστάσεων,

Μάλιστα, την ώρα της υπόκλισης η Λένα Δροσάκη (που πρόσφατα γιόρτασε και τα γενέθλιά της) κράταγε κανονικά το χέρι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σε αντίθεση με την παράσταση που είχαν δώσει στη Θεσσαλονίκη όπου το είχε τραβήξει απότομα.

Η πρώτη συνέντευξη του Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Δροσάκη

Το πρώην ζευγάρι σε κάθε περίπτωση βλέπουμε να διατηρεί μία πολύ πολιτισμένη σχέση, αφού για ημέρες μετά την ανακοίνωση συνέχισαν να συνεργάζονται στην ίδια θεατρική παράσταση (δείτε εδώ τον ηθοποιό που θα αντικαταστήσει το Μπουρδούμη μετά την αποχώρησή του).

Για την ώρα δεν είχαμε δει την πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μέχρι, που μίλησε στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube με τα πιο σημαντικά αποσπάσματα να προβάλλονται τη Δευτέρα 29/5 στο Breakfast at star.

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου, αλλά το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Οπότε εκεί είναι η βάση, από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί ορίζονται όλα. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω ειδικά από όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.