Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό που έφερε την αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη

Εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της, η οποία φυσικά είναι γεμάτη με τα παιδάκια της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με μαγιό στην Αντίπαρο, όπου μένει προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι της στην Αθήνα (δείτε εδώ το σπίτι που χτίζουν).

«Πίσω στο νησί», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια. Ανάμεσα σε αυτό ήταν φυσικά και το Σάκη Τανιμανίδης, ο οποίος αποθέωσε την αγαπημένη του.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

«Είναι αληθινή, την έχω δει από κοντά», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη 

Oι δυσκολίες που πέρασε η Μπόμπα τους πρώτους μήνες της μητρότητας

«Τον πρώτο 1-1μιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες. Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα, όλο μου το mentality. Εκτός του ότι ήρθε αυτή η καταιγιστική αγάπη για τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Τα έκανα όλα φιλικά προς μένα, ήταν μεγάλη αλλαγή», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι που έπρεπε να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ, έκλαιγαν και τα δυο και δεν ήξερα ποιο να πρωτοθηλάσω… εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου και για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, βράχος απέναντί μου. Πέρασα ψυχολογικά από όλα αυτά που κάθε γυναίκα περνάει. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, το αν θα γίνει ποτέ. Είναι ένα θέμα ταμπού η εξωσωματική», είπε και έκλεισε την κουβέντα.