Αναστασία Παντούση: Απάντησε δημόσια στις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον Ιωάννη Παπαζήση

Το story στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τη ελληνικής showbiz είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ωστόσο έχουν αποφασίσει όλον αυτόν τον καιρό να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά ‘Κόκκινο Ποτάμι” και γρήγορα ήρθαν κοντά. Τον περασμένο Αύγουστο, Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση πραγματοποίησαν ένα κοινό ταξίδι στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία των Coldplay με τους δυο τους να δημοσιεύουν κοινά βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από το ίδιο σημείο (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφορά έχουν

Λίγο καιρό μετά από αυτό το ταξίδι, η Αναστασία Παντούση παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό όπου και παραδέχτηκε για πρώτη φορά την σχέση της με τον ηθοποιό.

«Είναι κάτι καινούριο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται –άθελά μου– ένα μυστήριο, αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης» είχε πει η ηθοποιός.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει ήδη χωριστούς δρόμους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο ηθοποιοί κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον τον τελευταίο καιρό ενώ μάλιστα πάει καιρός από τότε που τους είδαμε σε κοινή δημόσια εμφάνιση ή σε κάποια ανάρτηση στα social media.

Η απάντηση Παντούση - Παπαζήση στις φήμες χωρισμού

Παρόλα αυτά, οι ηθοποιοί το βράδυ της Δευτέρας 29/5 δημοσίευσαν ένα κοινό Instagram story στο οποίο ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί!

«Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα και καλό βράδυ!» έγραψε χαρκαητρισιτκά στην ανάρτησή της η Αναστασία Παντούση ενώ το ίδιο Instagram story δημοσίευσε και ο Ιωάννης Παπαζήσης, διαψεύδοντας κάπως έτσι τις φήμες χωρισμού.

Η απάντηση Παντούση - Παπαζήση στις φήμες χωρισμού