Εκείνος είναι 43, ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση

Ποιος περνάει ποιον και πόσο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Ιωάννης Παπαζήσης με την Αναστασία Παντούση είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά εμφανισιακά. Μπορεί να κρατούσαν αρχικά κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο, οι αναρτήσεις στα social media τους "πρόδωσαν".

Μάλιστα, η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, επιβεβαίωσε τελικά πως είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες, καθώς θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή ιδιωτική.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», που προβαλλόταν στο OPEN πριν από δύο χρόνια. Η γνωριμία αυτή λοιπόν εξελίχθηκε σε έλξη και, όταν έγιναν ζευγάρι, κράτησαν καλά κρυμμένο το μυστικό τους....

Ποια είναι η διαφορά ηλικίας Ιωάννη Παπαζήση με Αναστασία Παντούση;

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1991 και είναι 31 ετών, ενώ ο Ιωάννας Παπαζήσης στις 22 Νοεμβρίου του 1978 και είναι 43 ετών.

Ιωάννης Παπαζήσης Αναστασία Παντούση διαφορά ηλικίας

Μάλιστα, η σχέση τους έγινε γνωστή μερικούς μήνες αφότου αποκαλύφθηκε πως χώρισε από την σύζυγό του Βανέσα Αδαμοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει και έναν γιο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

«Σε εμένα ο όρος συνεπιμέλεια ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει. Δεν ήξερα τον όρο αυτό, μετά ήρθε και έντυσε μια απόφαση και λέμε, “α, κάναμε συνεπιμέλεια”. Με τη Βανέσσα αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Το έχω ως νόμο στη ζωή μου γενικότερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια υγιή σχέση. Ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς» είχε πει πρόσφτα ο Ιωάννης Παπαζήσης σχετικά με το γιο τους και την συνεπιμέλεια.