Είναι ζευγάρι και το επιβεβαίωσαν: Έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δυο ημέρες έχουν ήδη περάσει από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη αλλά... όντας ο γάμος της χρονιάς, όλοι ασχολούνται ακόμα μαζί του. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, επίσημα πλέον ως παντρεμένος (δείτε εδώ τι ανέβασε)!

Το νησί της Αίγινας βούλιαξε από κόσμο το Σαββατοκύριακο που μας πέρα εξαιτίας του γάμου κι όπως είναι φυσικό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί! Ξαναχαζεύοντας για χιλιοστή φορά το άλμπουμ από τον γάμο, λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μια... έκπληξη!

Δείτε επίσης: Μαρίλου Κόζαρη: Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη - Πως γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο

Εκείνη χωρισμένη μετά από χρόνια σχέσεις και κοινής ζωής, εκείνος γοητευτικός και πρωταγωνιστής σειράς του ΑΝΤ1... Είναι μαζί εδώ και δυο μήνες, ακούγεται έντονα στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά εκείνοι προσπαθώντας να κρατήσουν τα φώτα μακριά από την προσωπική τους ζωή ούτε είχαν διαψεύσει ούτε είχαν επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα το γεγονός αυτό. Στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη, όμως, εμφανίστηκαν μαζί, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση!

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Κίμων Κουρή, που αυτή την περίοδο παίζει στους Παγιδευμένους!

Τριανταφυλλίδου Κουρής πρώτη επίσημη εμφάνιση

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του αθόρυβα εδώ και λίγους μήνες...

Είναι ζευγάρι και το επιβεβαίωσαν: Έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη

τριανταφυλλίδου πάνος βλάχος χωρισμός

Υπενθυμίζουμε πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου εδώ και αρκετό καιρό έχει χωρίσει από τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος επίσης έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια γνωστής ηθοποιού (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους).

Ήταν σχεδόν 8 χρόνια μαζί - Τι έκανε η Μαρία Σολωμού την ημέρα του γάμου του Μουζουράκη & της Κόζαρη

Να τονίσουμε, εδώ πως ο Πάνος Μουζουράκης δεν είχε κάνει ξανά πρόταση - που να έχει γίνει έστω γνωστή - αφού οι σχέσεις του με την Τζίνα Βαρελά και πιο πριν με τη Μαρία Σολωμού είχαν απασχολήσει τα φώτα, ωστόσο δεν είχε γίνει νύξη για γάμο.

Σε ότι αφορά, την Σολωμού και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά το Μουζουράκη και συγκεκριμένα την ημέρα του γάμου του, βρισκόταν με φίλους στη Θεσσαλονίκη κάνοντας μερικές αναρτήσεις στο instagram.