Έξαλλη η ιδιοκτήτρια του πρώην καφέ του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Της άφησε τετραψήφια σε ποσό ζημιά

«Τι θέλετε να μάθετε; Ότι παραλάβαμε ένα μαγαζί, το οποίο από την αρχή το στήσαμε; Μαύρο χαλί μέσα και βρωμιά;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξέσπασε η ιδιοκτήτρια του καφέ που νοίκιαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο. Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε οργισμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως βρήκε ένα κατάστημα σε μαύρα χάλια, μέσα στην βρωμιά και με σπασμένες πρίζες και κατεστραμμένο εξοπλισμό. Η ζημιά όπως ειπώθηκε μάλιστα, υπολογίζεται στις 3.000 έως τις 4.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα έγινε και νέα καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο - δείτε την αντίδραση του στην κάμερα.

Το ξέσπασμα της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Ποιος περίμενε όλα αυτά τα ρεζιλίκια! Τι θέλετε να μάθετε; Ότι παραλάβαμε ένα μαγαζί, το οποίο από την αρχή το στήσαμε; Μαύρο χαλί μέσα και βρωμιά; Ότι δεν μπήκε ποτέ σκούπα να καθαριστεί; Τι άλλο θέλετε να σας πω! Πολύ κακή κατάσταση. Είχε ξηλώσει ντουλάπια, πρίζες, δεν υπήρχε πρίζα σωστή λες και πάλευε με τις πρίζες τέσσερα χρόνια. Βάλαμε ανθρώπους μέσα να το ξανά στήσουν από την αρχή.

Πέταξε ψυγεία, πέταξε εξαρτήματα. Αλλά να σας πω κάτι, δεν βαρυγκομάω, αρκεί που έφυγε. Εγώ από καιρό έψαχνα λόγους για να τον διώξω. Αλλά δεν έβρισκα, γιατί μου λέγανε οι δικηγόροι ότι δεν μπορείς να τον διώξεις από τη στιγμή που είναι εντάξει στα ενοίκια.

Το ψυγείο που μου πέταξε, 1.500 ευρώ, επαγγελματικό ψυγείο. Τα ντουλάπια της κουζίνας. Μαξιλάρες; Τις καρέκλες; Που μπήκα και βρήκα καρέκλες σε ένα μαγαζίπου ήταν κόσμημα, και βρήκα σπασμένες καρέκλες; Όλες οι ψάθες καμένες από τον ήλιο; Να σας βάλω τώρα εκτίμηση, 1.500 περίπου έκανε το ψυγείο.

Κάπου 1.000 πήραν οι άνθρωποι που βάψανε και βερνίκωσαν πατώματα. Τα ντουλάπια της κουζίνας που ήταν μασίφ ξύλο; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Μαξιλάρες, που τις άφηνε όλες έξω και τις έτρωγε η βροχή, από καναπέδες, καρέκλες κτλ. Βάλτε, από 45 τα τραπεζοκαθίσματα… Κάντε λογαριασμό, δεν ξέρω εγώ τι λογαριασμό να κάνω. Τα τρεπζοκαθίσματα ήταν πέτρα, ξύλο, ασβέστης», είπε.