«Έχω έναν άνθρωπο, που με στηρίζει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για την προσωπική της ζωή

Μέχρι πρότινος το κρατούσε μακριά από τα φώτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω έναν άνθρωπο, που με στηρίζει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για την προσωπική της ζωή

Η Ράνια Θρασκιά απολαμβάνει μια πολύ ιδιαίτερη και σε κάθε περίπτωση χαρούμενη φάση της ζωής της, αφού η επιλογή της να κατέβει στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ τη δικαίωσε και παράλληλα, όπως αποκάλυψε η ίδια είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Θρασκιά μετά το θρίαμβο της στις εκλογές).

Η ίδια παρευρέθηκε την Τρίτη 30/5 στο Πρωινό παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη μη διστάζοντας να πει ανοιχτά, πως δεν είναι μόνη της και πως βιώνει κάτι όμορφο αναφορικά με τα ερωτικά της.

Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας έναν γάμο η Ράνια Θρασκιά απάντησε, πως δεν είναι προτεραιότητά της, σε κάθε περίπτωση όμως δε λέει σε τίποτα όχι.

H αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για την προσωπική της ζωή

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά! Έχω έναν άνθρωπο, που με στηρίζει. Φυσικά έχω μία σχέση κρατάω, όπως ξέρεις την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι πολύ σημαντικό και αυτό.

Δεν με απασχολεί ο γάμος, με ρώτησαν τις προάλλες αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας και είπα στο ορκίζομαι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι με νοιάζει να μπορούν όλοι να ανεβούν αυτά τα σκαλιά», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τη σχέση του με τη Ράνια Θρασκιά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Super Kατερίνα την Τετάρτη 24/5 με τον παρουσιαστή να κάνει πολύ αναλυτικά σχόλια για τα τηλεοπτικά και την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με μία σχέση του παρελθόντος του, που είχε βγει στο φως της δημοσιότητας και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ράνια Θρασκιά.

Ο Αρναούτογλου σχολίασε την επιλογή της Θρασκιάς να εμπλακεί στα πολιτικά και στην απήχηση, που είχε στο λαό της Θεσσαλονίκης με τον ίδιο στη συνέχεια να κάνει και μία αποκάλυψη για τη τότε σχέση τους.

«Πάρα πολύ ωραίο, χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκε η Ράνια, από τότε που κάναμε το “Εδώ Θεσσαλονίκη” στο TV Μακεδονία, ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκπομπή για τη Θεσσαλονίκη, ήταν η πρώτη εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. Πάντα οι Θεσσαλονικείς μας έδειχναν πάρα πολύ αγάπη και σα ζευγάρι τηλεοπτικό, γιατί τότε δεν είχαμε υπάρξει ζευγάρι στη ζωή, οπότε τώρα χαίρομαι πολύ, που της δώσανε άλλη μία ευκαιρία», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου