«Ο παλιός μου εαυτός θα απάνταγε πολύ διαφορετικά» - Η απάντηση του Κωνσταντάρα για την κόντρα με την Τσιμτσιλή

«Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο παλιός μου εαυτός θα απάνταγε πολύ διαφορετικά» - Η απάντηση του Κωνσταντάρα για την κόντρα με την Τσιμτσιλή

Μια μικρή κόντρα ξέσπασε το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε την δήλωση της παρουσιάστριας πως θα στείλει κανονικά συνεργείο του Πάνου Μουζουράκη καθώς είχαν ήδη πληρώσει ξενοδοχεία κλπ και είχαν δώσει πολλά χρήματα.

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είπε ότι επειδή ξόδεψαν 1.500-3.000 ευρώ "δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω, είναι πολλά τα λεφτά". Μωρέ, τι λες; Τι λες; Τι είναι αυτό; Κι εμείς τραγικοί είμαστε, άμα στείλουμε... Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι "έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…" Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα», είχε πει με έντονο ύφος.

Η παρουσιάστρια λοιπόν του Happy Day στον ALPHA του απάντησε μέσα από την εκπομπή της χθες 29/5 με ειρωνικό ύφος (δείτε εδώ τι είπε), γεγονός που έμαθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η απάντηση του Κωνσταντάρα για την κόντρα με την Τσιμτσιλή

Σε δηλώσεις που παραχώρησε το BreakfastStar ο ίδιος σχολίασε το γεγονός ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Έκανα την τοποθέτησή μου στην εκπομπή εντάξει όλα καλά. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Είδα ότι κάτι μου απάντησε, μου έστειλαν από το Twitter ότι μίλησε πολύ υποτιμητικά για μένα και μετά μπήκα και το είδα με την ησυχία μου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο παλιός μου εαυτός θα απάνταγε πολύ διαφορετικά με άλλο τρόπο, τώρα όμως ο καινούργιος προτιμά να την πάρει τηλέφωνο να τα πούνε. Δεν θέλω να το κάνω αυτό μέσω κάμερας θέλω να το πω στην ίδια, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Τα λύνουμε όλα τηλεφωνικά αγαπημένα, εξακολουθώ να την αγαπώ την Σταματίνα».

«Ήθελα να καταφέρει κάτι άλλο και τελικά μας έκανε όλους μπάχαλο. Δεν φταίει ο Πάνος Μουζουράκης βέβαια, φταίει ο καθένας όπως το εκτίμησε και ότι συνέβη μετά. Κάναμε πολύ άστοχες κινήσεις. Και εμείς στείλαμε, δεν μου άρεσε».

Μετά τις δηλώσεις αυτές, επικοινώνησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το αποκάλυψε η ίδια σήμερα 30/5 το πρωί!