«Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τα παιδιά της

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τα παιδιά της

Στην Ελλάδα ταξίδεψε η Σοφία Καρβέλα λόγω της συλλογής της με μαγιό την οποία λανσάρει. Για το νέο της ξεκίνημα λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αναφέρθηκε επίσης, στα δυο της παιδιά, στη ζωή της στην Αμερική αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Καρβέλα για τη ζωή της στην Αμερική

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Απλά είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Αλλά είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου, αυτό που αγαπάω», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Βρήκα ένα τρόπο που μου ταιριάζει. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοί της).

Σχετικά με τα μαγιό της, η Σοφία Καρβέλα είπε «Έχει πλάκα γιατί όταν μου έκαναν την πρόταση το θεώρησα αστείο. Λέω πρώτον δεν πάω διακοπές, δεύτερον δεν φοράω μαγιό. Τι θα βγαίνουμε να λέμε; Δεν είμαι summer girl. Αλλά μου άρεσε πολύ γιατί είναι ωραία ποιότητα και γενικά μου αρέσει».

Η εξομολόγηση για τον μπαμπά της

«Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου», εξομολογήθηκε για τον μπαμπά της Νίκο Καρβέλα.