«Είμαι πλέον...» - Η αποκάλυψη της Τάμτα για το λόγο που έβγαλε ελληνική ταυτότητα

Το περίμενε χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι πλέον...» - Η αποκάλυψη της Τάμτα για το λόγο που έβγαλε ελληνική ταυτότητα

Η Τάμτα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό μας, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 30/5 με την τραγουδίστρια να μιλάει αναλυτικά για το ζήτημα με την ταυτότητά της, το οποίο η ίδια είχε δημοσιοποιήσει.

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, η καριέρα της όμως και η συνέχεια της προσωπικής της ζωής ήταν στην Ελλάδα, την οποία πλέον δεν αποχωρίζεται.

Πρόσφατα μάλιστα η Τάμτα αποκάλυψε, πως μέσα από τη διαδικασία αυτή, που κίνησε παράλληλα κατάφερε να ψηφίσει για πρώτη φορά στη ζωή της, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για εκείνη (δείτε εδώ όσα είπε).

Οι δηλώσεις της Τάμτα για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας

«Είναι πολύ όμορφο παιδιά είναι πολλά χρόνια, νιώθω ότι είμαι χωρισμένη, είμαι πλέον τα μισά μου χρόνια στην Ελλάδα. Σε πολλά διαδικαστικά πράγματα μου έλυσε πολλά θέματα και πολλή ταλαιπωρία, οπότε το περίμενα πώς και πώς», είπε η Τάμτα

Η ανάρτηση με την ελληνική ταυτότητα

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά και η ίδια, βίωσε η Τάμτα πριν από λίγες ώρες και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο χαμογελά άκρως ευτυχισμένη και κρατά στα χέρια της την ελληνική ταυτότητά της, κάτι που κυνηγούσε εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια.

«Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», έγραψε η Τάμτα.

Τάμτα