Έκλεισε ολόκληρη η Μεσογείων εξαιτίας του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκλεισε ολόκληρη η Μεσογείων εξαιτίας του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Τα ξημερώματα της Τρίτης 29/5 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν ένα αρκετά απαιτητικό γύρισμα για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ με τον πρώτο να είναι ντυμένος με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν, ενώ η δεύτερη με ένα με μαύρο φόρεμα.

Έκλεισε η Μεσογείων εξαιτίας Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

Το ζευγάρι λοιπόν έφερε σε πέρας μια σκηνή θυμίζει χολιγουντιανές αστυνομικές ταινίες. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην πεζογέφυρα του Καλατράβα, στην οδό Κατεχάκη από μάλιστα κλήθηκαν να πηδήξουν στο κενό ενώ από κάτω υπήρχε προστατευτικό στρώμα ώστε να μην τραυματιστούν.

Διαβάστε επίσης: «Ξέρω ότι τα παιδιά...» - ''Καυτή'' αποκάλυψη από φιλικό πρόσωπο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση για τη σχέση τους

Μάλιστα, ο Ντάνος μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στο Πρωινό και αποκάλυψε πως η ιδέα ήταν της Δήμητρας Βαμβακούση και εξήγησε πως πριν από το γύρισμα υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαίωναν πως θα εκτελέσουν τη σκηνή με δική τους ευθύνη.

«Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ».

Ο Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε το ζευγάρι σχετικά με την επίσκεψη της Δήμητρας Βαμβακούση στη Σκιάθο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να απαντά, «Η Δήμητρα έχει δικαίωμα να έρθει στην Σκιάθο και οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ούτε και γιατί… Η Σκιάθος είναι ένα τουριστικό μέρος, είμαι το μέρος μου. Γιατί να μην έρθει αυτός ο άνθρωπος που συνεργαζόμαστε και κάνουμε τόσο καλή παρέα, δεν καταλαβαίνω».

Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρά τη μεγάλη του αγάπη για τη Σκιάθο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση συνειδητά να μένει στην Αθήνα με σκοπό να τρέξει τα επαγγελματικά του και τελευταία για τα μάτια της Δήμητρας Βαμβακούση!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας τη Δευτέρα 29/5 προβλήθηκε μία φωτογραφία τους από το κοινό ταξίδι, που έκαναν στη Σκιάθο, στη γενέτειρα του νικητή του Survivor 1.

O Ντάνος βρέθηκε στο νησί για να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή σεζόν και παράλληλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία γνώρισε το κορίτσι του στη μητέρα του, στην οποία είναι γνωστό, πως έχει μεγάλη αδυναμία.