«Κάντε πως δεν το ακούσατε» - Σοκαρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη με τα "γαλλικά" της Μαρίας Κίτσου στον αέρα του MEGA

Οι Άγριες Μέλισσες, ο ρόλος της και η αποχή της από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάντε πως δεν το ακούσατε» - Σοκαρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη με τα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 30/5 η Μαρία Κίτσου, στην πρώτη της τηλεοπτική παρουσία σε πλατό, μετά το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μαζί της ήταν και ο Φάνης Μουρατίδης προκειμένου να μιλήσουν για τη «Μήδεια» με την οποία θα κάνουν περιοδεία το καλοκαίρι.

Η όμορφη ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Η Μήδεια για μένα είναι όνειρο ζωής. Ο κόσμος στην επαρχία διψάει για τραγωδία και έρχεται με πολύ μεγάλη χαρά να μας δει».

Για τις Άγριες Μέλισσες και το λόγο που απείχε φέτος από την τηλεόραση, είπε: «Με λένε ακόμα Λενιώ στο δρόμο, αν και δεν κυκλοφορώ πολύ, είμαι… σπιτόγατος. Ήταν ένας λόγος που απείχα φέτος από την τηλεόραση. Ήταν ένας εμβληματικός ρόλος, ένας πολύ έντονος ρόλος. Ήθελα λίγο να ξεχαστεί, να πάμε σε καινούργια πράγματα. Λίγο να φύγει από το μυαλό του κόσμου αυτή η περσόνα που με έχουν συνδέσει».

Διαβάστε επίσης: «Όταν ήρθε κι έκανε το δοκιμαστικό...» - Το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, μάλιστα, η Μαρία Κίτσου μίλησε για τον Φάνη Μουρατίδη και τονίζοντας πως «είναι η χαρά της ζωής», πέταξε ένα μικρό “γαλλικό” στον αέρα.

«Ο Φάνης είναι η χαρά της ζωής, πεθαίνω πάνω στη σκηνή. Μπορεί να χτυπιόμαστε, να βριζόμαστε, οτιδήποτε, αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο να λέει μια μαλ….ια και να γίνεται…», είπε η Μαρία Κίτσου.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Κάντε πως δεν το ακούσατε και προχωράμε, είναι ζωντανή η εκπομπή. Συμβαίνουν αυτά!».