«Σαν αύριο έφυγες μακριά μας...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του 

Οι κοινές τους φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σαν αύριο έφυγες μακριά μας...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του 

Τέσσερα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τότε που ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από την ζωή, μετά από ένα δυστύχημα που είχε με την μηχανή του την ημέρα των γενεθλίων του. Η απώλειά του σκόρπισε πολύ μεγάλη θλίψη μιας και είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στo Power of love.

Η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, δεν τον έχει φυσικά ξεχάσει και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί του από το παρελθόν. Το ίδιο λοιπόν έκανε και σήμερα 30/5 (δείτε εδώ την ανάρτηση της μητέρας του).

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με τον Πάνο Ζάρλα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σαν σήμερα γεννήθηκες... Σαν αύριο έφυγες μακριά μας αλλά θα είσαι πάντα στις καρδιές μας»

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του 

Η ανάρτηση της Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του 

«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...»

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει χαθεί.

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», κατέληξε η Στέλλα Μιζεράκη.