Μαριάννα Λάτση: Υπέρλαμπρη στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα στη Ριβιέρα - Όλα τα βλέμματα στο αποκαλυπτικό φόρεμά της

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Μαριάννα Λάτση: Υπέρλαμπρη στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα στη Ριβιέρα - Όλα τα βλέμματα στο αποκαλυπτικό φόρεμά της

Μαμά και γιος στα καλύτερά τους! Παρόντες στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ήταν δύο πολύ τακτικοί «επισκέπτες» των γαλλικών ακτογραμμών, ίσως πιο συνεπείς στο ραντεβού τους από αρκετούς σταρ του Χόλιγουντ που πέρασαν από τον ίδιο χώρο, η Μαριάννα Λάτση και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Ο φακός τούς συνάντησε κατά την αποβίβασή τους από τη θαλαμηγό της οικογένειας και την είσοδό τους στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης, με την επιχειρηματία και κόρη του αείμνηστου «καπετάν Γιάννη» Λάτση να κλέβει τις εντυπώσεις με τη δημιουργία που επέλεξε. Από την πλευρά του ο Πάρις εμφανίστηκε πιο casual - άλλωστε περίμενε λίγες μέρες μέχρι να κάνει τη δική του είσοδο στο κόκκινο χαλί, την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα, που τον επισκέφτηκε η σύντροφός του Τάμτα. Μπορεί να μη μιλούν για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο η σχέση τους κρατά πια οκτώ χρόνια, με την τραγουδίστρια να δηλώνει:

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

«Είμαι πολύ καλά και συνεχίζω να είμαι καλά». Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, διατηρεί άψογες σχέσεις με τη μητέρα του συντρόφου της, όπως και ο Πάρις με τη δική της κόρη, γι' αυτό και θα τους δούμε συχνά σε εξορμήσεις εντός κι εκτός συνόρων.

Η εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση στη Ριβιέρα

Μαριάννα Λάτση

Πάρις Κασιδόκωστας περιοδικό YOU

Μαριάννα Λάτση: Υπέρλαμπρη στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκαστα στη Ριβιέρα - Όλα τα βλέμματα στο αποκαλυπτικό φόρεμά της

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριάννας Λάτση για τον εγγονό της - "Το παιδί έχει πάρει το..."

Φιλίες και συνεργασίες με σταρ

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία τους εκεί, αφού είναι λάτρεις της 7ης Τέχνης, με τον Πάρι, μάλιστα, να έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής, 1821 Media Group, με έδρα το Λος Άντζελες, και μέσω αυτής έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης ηθοποιούς όπως ο Κέβιν Κόστνερ, ο Νίκολας Κέιτζ, η Νάταλι Πόρτμαν και πολλοί άλλοι. Από την πλευρά της η Μαριάννα Λάτση γνωρίζεται προσωπικά με αρκετούς εξ αυτών και την έχουμε δει να δειπνεί μαζί τους στη θαλαμηγό της αλλά και σε διάφορα κοσμικά στέκια του εξωτερικού.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 31/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ