«Κανείς από τους γονείς μου δεν μου...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Καρβέλα για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα

Παρουσίασε την πρώτη της σειρά μαγιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κανείς από τους γονείς μου δεν μου...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Καρβέλα για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα

Το βράδυ της Τρίτης 30/5 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των μαγιό της Σοφίας Καρβέλα σε συνεργασία με την εταιρεία Meyia, σε γνωστό club restaurant της Αθήνας. Η σχεδιάστρια λοιπόν, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην παρουσίαση.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Καρβέλα

«Δεν είχα καμία ιδέα να κάνω μαγιό. Δεν είμαι ένα κορίτσι που πάει πολλές διακοπές, δεν είμαι beach girl είμαι city girl», ανέφερε αρχικά για το νέο της εγχείρημα.

Σε ερώτηση αν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή μόδας, απάντησε: «Μόνο με μόδα ασχολούμαι! Θες να γίνω ξανά ηθοποιός μήπως; Δεν είπα ότι δεν το έχω με την υποκριτική, είπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη. Να είμαστε σωστοί, δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό. Το πήρα αλλιώς με το που κατάλαβα ότι δεν έβγαινε».

«Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω κανέναν. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και το σέβομαι. Μόνο τον εαυτό μου κρίνω. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση», συνέχισε.

Σχετικά με τους γονείς της και αν της δίνουν συμβουλές, είπε: «Κανείς από τους γονείς μου δεν μου έδωσαν συμβουλές, η μία είναι τραγουδίστρια. Μόνο support από εκείνους. Φυσικά και η μητέρα μου φοράει δημιουργίες μου, θέλει δεν θέλει».

Δείτε επίσης: «Υποστήριζα ότι είμαι ατάλαντη όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου» - Η εξομολόγηση της Σοφίας για τη σχέση της με την Βίσση και τον Καρβέλα

Η ζωή της στην Αμερική

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Απλά είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Αλλά είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου, αυτό που αγαπάω», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Βρήκα ένα τρόπο που μου ταιριάζει. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοί της).