«Όχι βέβαια, δεν ισχύει» - Απίστευτο άδειασμα από την Μαριόν Μιχελιδάκη στον Φοίβο Παπαδάκη

«Τι παρανόηση είναι αυτή; Πραγματικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όχι βέβαια, δεν ισχύει» - Απίστευτο άδειασμα από την Μαριόν Μιχελιδάκη στον Φοίβο Παπαδάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Φοίβος Παπαδάκης είχε αναφέρει πως μετά την παραίτηση του αρχισυντάκτη της εκπομπής Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν, η Μάριον Μιχελιδάκη ανέλαβε την αρχισυνταξία καθώς η περίπτωση είναι πολύ περίεργη.

«Την αρχισυνταξία την έχει αναλάβει η Μάριον, είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση», είπε με την Κατερίνα Καινούργιου να δηλώνει ««Δεν γίνεται να είναι και παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια. Είναι λάθος αυτό. Άλλο να έχει την επιμέλεια αλλά όχι την αρχισυνταξία».

Η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar λοιπόν, συνάντησε την παρουσιάστρια και την ρώτησε αν ισχύει και τι έχει να πει για την αποκάλυψη του συνεργάτη της.

Οι δηλώσεις της Μαριόν Μιχελιδάκη για την εκπομπή της

«Μα τι παρανόηση είναι αυτή; Πραγματικά! Όχι βέβαια, δεν ισχύει. Υπάρχει αρχισυντάκτρια, είναι η Φλωρεντία η οποία αναλαμβάνει τώρα. Η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά, όλη η ομάδα συμβάλλει. Ό,τι έκανα πριν κάνω και τώρα. Ο Φοίβος μάλλον μπερδεύτηκε», απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη.

«Εγώ εδώ μέσα σε αυτό το κανάλι δε το έχω ακούσει. Κανονικά μέχρι τέλος Ιουνίου. Ελπίζω κάπου εδώ να λήξουν οι περιπέτειες μας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομάδα που αντιμετωπίζει κάθε απρόοπτο που δεν είναι ευχάριστο», ανέφερε για τις φήμες που τη θέλουν να τελειώνει νωρίτερα την εκπομπή.

Η αποκάλυψη του Φοίβου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Στόχος προς το παρόν είναι να βγει η σεζόν αυτή. Μία σεζόν δύσκολη, μπορώ να πω, για την εκπομπή μας και για του χρόνου είμαι σε κάποιες κουβέντες. Ανήκω στο OPEN. Δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά, αλλά νομίζω ότι θα ήθελα, και έχει έρθει και η ώρα, να κάνω το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική μου καριέρα, την οποία τώρα τώρα ξεκίνησα και έχω πολλούς στόχους, έχω όνειρα, είμαι νέος άνθρωπος και έχω πολλά να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πάνω από όλα τρέχω το debater.gr που είναι το σάιτ μου. Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι που να συνδυάζει τα θέματα τα αποκλειστικά που έχουμε στο σάιτ και την ενημέρωση».

«Νιώθω πολύ τυχερός κι ευλογημένος που έχω δύο γονείς που μου 'χουν δώσει αξίες. Ο πατέρας μου μού έχει μάθει ό,τι κάνω να το κάνω με τις δυνάμεις μου και εννοείται πως ως πατέρας είναι πάντα δίπλα μου», κατέληξε.