Αναβρασμός στο OPEN - Υπέβαλε την παραίτηση του μετά από διαφωνίες με την παρουσιάστρια

Έμεινε "ξεκρέμαστη" η εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναβρασμός στο OPEN - Υπέβαλε την παραίτηση του μετά από διαφωνίες με την παρουσιάστρια

Μια παραίτηση "βόμβα" είχαμε από το OPEN, εντελώς ξαφνικά χθες 23/5. Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας. μπορεί να έγινε ξαφνικά αλλά καθόλου τυχαία, καθώς ο συγκεκριμένος είχε διαφωνίες με την παρουσιάστρια που συνεργαζόταν επί πολλά χρόνια στο κανάλι.

Η συνεργασία αυτή λοιπόν, έληξε άδοξα, γεγονός που συζητήθηκε από σχεδόν όλες τις εκπομπές και συζητιέται γενικά έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια. Αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση της εκπομπής... "Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν".

Η αποχώρηση από την εκπομπή της Μιχελιδάκη από το OPEN

Ο λόγος για τον αρχισυντάκτη της. Ανάμεσα τους υπήρχαν έντονες διαφωνίες και παράπονα από την πλευρά της Μαριόν Μιχελιδάκη. Ήταν μια αιφνιδιαστική αποχώρηση, ωστόσο, είχαν γίνει άλλα δυο - τρία περιστατικά. Οι σχέσεις του αρχισυντάκτη ωστόσο με τον σταθμό είναι άριστη.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό μας, τους χαιρέτησε όλους έναν έναν και του εξήγησε τους λόγους που πήρε την αποχώρηση να φύγει από το κανάλι. Ωστόσο, με την παρουσιάστρια δεν συμφωνούσαν για τον τρόπο που έπρεπε να γίνει η εκπομπή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριόν

«Αιφνιδιαστήκαμε σήμερα το πρωί. Δεν ήξερα τίποτα, ελπίζω να είμαι καλά. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι όπως αναφέρεται που τον οδήγησαν στην παραίτηση ένα μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Ήταν βασικός μου συνεργάτης. Ήμασταν μαζί καθημερινά επί πολλές ώρες. Δεν μπορώ να μιλήσω για δημοσιεύματα γιατί δεν ξέρω τι λέγεται. Εγώ στεναχωρήθηκα. Ελπίζω να είναι καλά.Έχω την επιμέλεια της εκπομπής αλλά η αρχισυνταξία είναι άλλο πράγμα. Έχω καλούς συνεργάτες που έβαλαν πλάτη και βγήκε η εκπομπή».

«Φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Έχουμε περάσει πολλά και έχουμε αντέξει», συμπλήρωσε ενώ για το τηλεοπτικό της μέλλον είπε πως δεν μπορεί να συζητήσει για του χρόνου.

«Αλλαγές γίνονται σε μια δουλειά, σε μια ομάδα αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Με όλα τα παιδιά της ομάδας έχουμε πολύ καλές σχέσεις και συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε. Δεν γνωρίζω αν η Μάριον είχε κακή σχέση με τον αρχισυντάκτη. Η εκπομπή κύλησε ομαλά σήμερα», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.