«Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ» - Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σαλαγκούδη για τη συνεργασία της με το κρατικό κανάλι

Όσα βίωσε η δημοσιογράφος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ» - Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σαλαγκούδη για τη συνεργασία της με το κρατικό κανάλι

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 31/5 με τη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις, που αφορούν στα προσωπικά και τα επαγγελματικά του.

Η ίδια μίλησε για μία ακόμη φορά για τη συνεργασία της με την ΕΡΤ, η οποία είχε κάνει γνωστό, πως δεν της έχει αφήσει μία γλυκιά γεύση, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και συνάδελφος της (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Οι αποκαλύψεις της Ανθής Σαλαγκούδη για τη συνεργασία της με την ΕΡΤ

«Εγώ ήμουν δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και η ΕΡΤ και μου πρότειναν τα στελέχη της ΕΡΤ τότε να κάνω μία ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ. Στη συνέχεια υπήρχε ένας διαρκής πόλεμος από τους συνδικαλιστές, από μέσα από την ομάδα και κάποια στιγμή είπα απαλλάξτε με από αυτή την εκπομπή γιατί δεν ήθελα να το περνάω άλλο.

Μετά κάναμε το “Μεσογείων 136”, μου άλλαζαν συνεχώς τη σκαλέτα τελευταία στιγμή, μου έλεγαν άλλα αντί άλλων, γελούσαν μεταξύ τους, ήταν σα να ήμουν το αστείο της ΕΡΤ, το αξιοθέατο της ΕΡΤ», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η εκπομπή που ανέλαβε η Σαλαγκούδη μετά την ΕΡΤ

Πολλοί ήθελαν τη Σαλαγκούδη να πηγαίνει στο Survivor all star όμως, η ίδια είχε διαψεύσει έμμεσα την συμμετοχή της στο παιχνίδι διότι, όπως έχει διαρρεύσει από το Πρωινό μας και τη Αφροδίτη Γραμμέλη, η Σαλαγκούδη βρέθηκε στην τηλεόραση, αλλά για ένα άλλο πρότζεκτ. Πιο συγκεκριμένα, πήρε την παρουσίαση εκπομπής στο Action 24.

«Η Ανθή Σαλαγκούδη αναλαμβάνει εκπομπή στο Action 24 από τον Νοέμβριο. Μαζί με τον Γιώργο Παγάνη θα κάνουν ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο 10:00 με 13:00», είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.