«Mην παρεξηγηθώ! Eίναι λίγο πιο...» - Το σχόλιο της Καινούργιου για το κλίμα στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη

Ο λόγος που κατά τη γνώμη της δεν πάει τόσο καλά το ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Mην παρεξηγηθώ! Eίναι λίγο πιο...» - Το σχόλιο της Καινούργιου για το κλίμα στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη

Μια παραίτηση λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Μάριον Μιχελιδάκη, αφού έφυγε από την εκπομπή, που παρουσιάζει στο Οpen, ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον'' ο αρχισυντάκτης.

Στη συνέχεια, συνέβη μία παρεξήγηση, καθώς ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος είναι μέλος της εκπομπής σε ερώτηση, που του έγινε αποκάλυψε πως την αρχισυνταξία για την ώρα είχε αναλάβει η Μάριον.

Με νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας στο Super Κατερίνα ξεκαθαρίστηκε, πως κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ (δείτε εδώ όσα είπε) με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει στη συνέχεια τα δικά της σχόλια.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη

«Τα παιδιά είναι πολύ καλά. Και ο Φοίβος (Παπαδάκης) είναι πολύ αξιόλογος, τη Τζώρτζια (Γεωργίου) τη συμπαθώ πάρα πολύ και έχει κάνει πολλές δουλειές, είναι πολύ καλό παιδί και πολύ γλυκό κορίτσι. Να πω κάτι, η Μάριον Μιχελιδάκη ίσως είναι λίγο πιο “βαριά” για αυτούς τους συνεργάτες, ενώ τα παιδιά δεν εννοώ κάτι, μην παρεξηγηθώ, τα παιδιά, που τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια δυο φορές κλεφτά να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, έχουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους, εκείνη είναι πιο... Σαν να είναι φοβισμένοι μου φαίνονται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αποκάλυψη του Φοίβου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Στόχος προς το παρόν είναι να βγει η σεζόν αυτή. Μία σεζόν δύσκολη, μπορώ να πω, για την εκπομπή μας και για του χρόνου είμαι σε κάποιες κουβέντες. Ανήκω στο OPEN. Δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά, αλλά νομίζω ότι θα ήθελα, και έχει έρθει και η ώρα, να κάνω το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική μου καριέρα, την οποία τώρα τώρα ξεκίνησα και έχω πολλούς στόχους, έχω όνειρα, είμαι νέος άνθρωπος και έχω πολλά να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πάνω από όλα τρέχω το debater.gr που είναι το σάιτ μου. Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι που να συνδυάζει τα θέματα τα αποκλειστικά που έχουμε στο σάιτ και την ενημέρωση».

«Νιώθω πολύ τυχερός κι ευλογημένος που έχω δύο γονείς που μου 'χουν δώσει αξίες. Ο πατέρας μου μού έχει μάθει ό,τι κάνω να το κάνω με τις δυνάμεις μου και εννοείται πως ως πατέρας είναι πάντα δίπλα μου», κατέληξε.