Γιατί κάλεσε ξανά ο ανακριτής τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι είπε η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας

«Η μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουμε είναι ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε ξανά στο γραφείο του ανακριτή για μια συμπληρωματική απολογία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές του στιγμές μαζί με συντρόφους του στο διαδίκτυο. Τον κάλεσαν λοιπόν ξανά, έπειτα από στοιχεία που αφορούν την διαρροή ενός ακόμη βίντεο.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η δικηγόρος της 1ης καταγγέλλουσας δηλώντας ότι τα νέα στοιχεία δεν αφορούν την εντολέα της, άλλα άλλο θύμα.

Οι δηλώσεις της πρώτης καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Η μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τον έχει καλέσει όχι για τη δική μας απόφαση. Για τη δική μας υπόθεση έχει ήδη εκδοθεί καταδικαστική απόφαση και εκκρεμεί σε δεύτερο πλέον βαθμό που θα δούμε από το χειμώνα με το καλό, τι θα γίνει σχετικά με το αν θα μετατραπεί σε κακούργημα από πλημμέλημα. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί θα καθορίσει και τις επόμενες και τις προηγούμενες. Τι εννοώ; Εμείς είμαστε οι πρώτοι που φέραμε στο φως όλη αυτή την δράση γιατί δυστυχώς δεν αφορούσε την δική μου εντολέα, αφορούσε και άλλες κοπέλες αλλά όπως έχουν τα πράγματα διαδικαστικά, έχουμε αυτή την στιγμή το δεύτερο βαθμό και όπως έχω πληροφορηθεί τον Σεπτέμβρη πριν από εμάς έχει προσδιοριστεί να δικαστεί δεύτερη δίκη», ανέφερε η δικηγόρος μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η ιδιοκτήτρια του πρώην καφέ του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Της άφησε τετραψήφια σε ποσό ζημιά

Η οικονομική καταστροφή

Πλέον, έχει εξαφανιστεί από παντού και μόνο ένας καλός του φίλος αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή του μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για να εξηγήσει ποια είναι η κατάστασή του.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει. Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Το ότι πουλάει τη συλλογή του στο είπε ο ίδιος;

Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου «τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;». Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου «ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω 'γω κομμάτια…». Μου λέει, «δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω». Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν.

Γιατί το λες αυτό;

Έκανε το λάθος ξέρω 'γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του.

Τι εννοείς μυστήριο αλλά δεν στο λέει;

Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια.