«Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου» - Η πρώτη ανάρτηση της Πρέλεβιτς για το γάμο της με το Νικήτα Νομικό

Σε πελάγη ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του έζησαν το Σάββατο 27/5 η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός με το ζευγάρι να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι.

Οι νεόνυμφοι βίωσαν όλη τη μαγεία του μυστηρίου, το οποίο είχαν οργανώσει εδώ και πολύ καιρό με το βλέμμα των φίλων και συγγενών τους να τους πλαισιώνει (δείτε εδώ τη συγκίνηση της Δούκισσας Νομικού).

Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με το παραμυθένιο νυφικό της, την Τετάρτη 31/5 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram ευχαριστώντας όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στο γάμο της.

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς για το γάμο της με το Νικήτα Νομικό

«Love of my life @n_nomikos ! ???? ????????.????????.???????????????? #????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων σας! Ήταν το κατι μαγικό! Σαν παραμύθι! ✨ Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, δίπλα στον άνθρωπο μου, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένου μας φίλους», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η πρώτη δήλωση της Άννας Πρελέβιτς μετά τον γάμο της με τον Νομικό

«Νιώθουμε υπέροχα. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Σας ευχαριστούμε παιδιά. Δεν του πάτησα το πόδι», αρκέστηκε να πει η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021 και χθες επιτέλους επισφράγισε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο.