Θα είναι τα παιδιά τους παρανυφάκια - Παντρεύονται μετά από 20 χρόνια Κουρκούλης & Κελεκίδου

Η επιθυμία του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κουρκούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Mega Καλημέρα'', oι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 30/5 με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για την οικογένειά του και τη σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Οι δύο τραγουδιστές έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά, τα οποία στο παρελθόν αποτέλεσαν και τον κύριο λόγο, που μετανάστευσαν στην Αυστραλία, θέλοντας το καλύτερο για εκείνα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους).

Μέσα από τη συνέντευξη του αυτή ο τραγουδιστής αποκάλυψε, πως εκείνος και η Κελεκίδου επιθυμούν να κάνουν ένα θρησκευτικό γάμο με παρανυφάκια τα παιδιά τους, καθώς το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας το 2009, ένα μήνα πριν γεννήσει η Κελεκίδου.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρκούλη για το γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου

«Σκεφτόμαστε με την Κέλλυ να κάνουμε μία τελετή και να είναι τα παιδιά μας παρανυφάκια να το χαρούνε και αυτοί, αλλά εμείς ο γάμος μας θα είναι ένα πάρτι, που καθημερινά το σκέφτομαι να είμαστε σε έναν χώρο και να έρχεται κόσμος, που να φεύγουν, να έρχονται...

Ναι θα ήθελα να το κρατήσω κρυφό, να το ζήσω! Το πάρτι αν είναι δυνατόν...Το θέμα ποιο είναι; Όχι ότι δε θέλουμε εμείς κάμερες, οι καλεσμένοι σφίγγονται όταν έχεις κάμερες και υπάρχει πάντα χρυσή τομή.

Η κρίση είναι αναγκαία στο γάμο, αν υπάρχει αγάπη, ξεπερνιέται! Είναι δυνατόν να μην έχουμε περάσει κρίση; Τι είμαστε εμείς; Εξωγήινα όντα; Εμείς με την Κέλλυ μου είμαστε κοντά στα 20 χρόνια μαζί!

Όταν το θέλεις κρατάς τη σχέση κρυφή είναι όλα θέμα θέλησης. Όταν μας προσέγγιζαν οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή με ωραίο τρόπο και τακτ, πάντα κερδίζαμε αυτό, που θέλαμε να πούμε και το εκτιμήσαμε! », είπε ο Νίκος Κουρκούλης.

 Κουρκούλης & Κελεκίδου πολιτκός γάμος
 Κουρκούλης & Κελεκίδου γάμος

Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μετρούν 19 χρόνια σε σχέση και 14 γάμου και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από της δημοσιότητας, παρόλο που δεν διστάζουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλον δημόσια.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί;»

«Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί ήταν μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα, ήταν κοντά στον ένα χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού».

«Το να ζήσει χώρια δεν είναι θέμα σκέψεων, είναι θέμα δρομολόγησης της ζωής. Αν η ζωή με τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο. Μας βγήκε μόνο του αυτό, το να ζήσουμε χώρια», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής πριν μερικούς μήνες καλεσμένος στο Πρωινό, σχετικά με το γάμο τους.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 1972 δηλαδή είναι 49 ετών, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου τον Απρίλιο του 1978 δηλαδή είναι 44 ετών.