«Αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου» - Συγκίνηση στον αέρα του MEGA με το μήνυμα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Το δημόσιο ευχαριστώ από τον συνεργάτη του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου» - Συγκίνηση στον αέρα του MEGA με το μήνυμα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Κοινωνία Ώρα Mega, το πρωί της Τετάρτης 31/5, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο ρεπόρτερ Δημήτρης Λάππας, ο οποίος προέβη σε μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος το προηγούμενο διάστημα.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο σε αυτή την αποκάλυψη. Αντιθέτως θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και την Ιωάννα Κρομμύδα, οι οποίοι του στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα και τον βοήθησαν πραγματικά (δείτε εδώ τη στιγμή που ο παρουσιαστής δάκρυσε στον αέρα).

Το δημόσιο ευχαριστώ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο από τον συνεργάτη του

«Θέλω ένα λεπτό από τον χρόνο σας. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ιωάννα Κρομμύδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω τους άλλους συναδέλφους. Εδώ και ένα μήνα περίπου, πέρασα ένα "λούκι", να το πω χοντρά. Ήταν ένα θέμα υγείας που το έψαχνα και υπήρχε το ενδεχόμενο, έπαιζε στο 50% να είναι κακοήθεια. Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα.

Μου έχει μείνει το μήνυμα που μου έστειλε ο Ιορδάνης, "Αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου και πες το μου, μην το κρατήσεις μόνο σου για τον εαυτό σου". Είναι από τις ανθρώπινες στιγμές. Χθες πήρα την απάντηση, "καθαρός"! Και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τον Ιορδάνη και την Ανθή και όλους εσάς. Με συγκίνησε ο Χασαπόπουλος που τρωγόμαστε κάθε μέρα. Είχα ανάγκη να το πω αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, έντονα συγκινημένος, απάντησε: «Δημήτρη, αυτά δεν χρειάζονται. Ξέρεις πόσο σε αγαπάμε όλοι. Είμαστε μια ομάδα εδώ και ο ένας στηρίζει τον άλλον και πηγαίνουμε χέρι χέρι σε αυτό τον μαραθώνιο ζωής».