«Μήπως δεν είναι τυχαίο;» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκότση για το σπασμένο αμάξι του

«Παθαίνεις ένα σοκ να βλέπεις ότι κάποιος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μήπως δεν είναι τυχαίο;» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκότση για το σπασμένο αμάξι του

Την Τρίτη 30/5 ο Ηλίας Γκότσης έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έσπασαν το αυτοκίνητό του, με τον ίδιο να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ (δείτε εδώ την φωτογραφία). Την Τετάρτη 31/5, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, τον εντόπισε για να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις.

Τότε ο ίδιος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και σε ποια περιοχή, αποκαλύπτοντας και τις σκέψεις του για το γεγονός πως ίσως, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο αυτές τις ημέρες, δεν είναι κάτι τόσο τυχαίο (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου για το χαρτάκι που οδήγησε στην αποβολή του).

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκότση μετά το σκηνικό με το αμάξι του

«Βρήκα θέση πάρκινγκ στο κέντρο και λέω είναι η μέρα μου, είμαι τυχερός, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις να παρκάρεις εκεί. Το έβαλα, αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο. Δόξα τω Θεώ δεν μου έκλεψαν κάτι, οπότε μικρό το κακό. Μου έσπασαν το τζάμι. Την πρώτη φορά έγινε το ίδιο. Μήπως δεν είναι τυχαίο;», είπε αρχικά

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς έτσι είναι το κέντρο. Εγώ μπορεί να το παίρνω έτσι χιουμοριστικά αλλά θέλει προσοχή, είναι και λίγο επικίνδυνο όλο αυτό. Μπορεί να το βλέπουμε λίγο χιουμοριστικά, αλλά παθαίνεις και ένα σοκ να βλέπεις το αυτοκίνητό σου σπασμένο, ότι κάποιος έχει μπει μέσα».

Και σε ερώτηση για το πού είχε γίνει το ίδιο συμβάν την πρώτη φορά επισήμανε πως έγινε στο ίδιο μέρος και πρόσθεσε με χιούμορ: «Μάλλον πρέπει να κόψω το κέντρο».

Μετά την ανάλυση για το περιστατικό, η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για την προσωπική του ζωή, με εκείνον να αναφέρει: «Είμαι πολύ καλά σε όλους τους τομείς».