Survivor All Star: «Η παραγωγή έψαξε και έλυσε και...» - Το σχόλιο του Μπόγδανου για την αποβολή του Γκότση

Με αφορμή τα όσα τον κατηγόρησε ο Τάκης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Η παραγωγή έψαξε και έλυσε και...» - Το σχόλιο του Μπόγδανου για την αποβολή του Γκότση

Τάκης και Ηλίας τις τελευταίες μέρες είναι "σκοτωμένοι" με αφορμή ένα γεγονός πως συνέβη μεταξύ τους κατά την διάρκεια ενός αγωνίσματος στο Survivor all star. Μάλιστα, ορμώμενος από τα όσα ειπώθηκαν χθες στο συμβούλιο, ο Ηλίας εξέφρασε για ακόμη μια φορά στο αποψινό 30/5 επεισόδιο την αντιπάθειά του προ τον Τάκη.

Τα αιχμηρά σχόλια του Ηλία για τον Τάκη

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, πραγματικά! Είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος και σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός.

Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας, κατευθείαν έπιασε τρεις μήνες γεγονότα και είπε ότι πρόδωσα τον φίλο μου, μιλώντας για τον Ηλία Γκότση και να με κάνει να νιώσω άσχημα, το οποίο η παραγωγή έψαξε και έλυσε και εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον ενοχλεί τον Τάκη. Εγώ σε αυτήν την ασυλία θα πάω πιο πιεσμένος, δε θα πάω με το ίδιο χαμόγελο όπως χθες όπως θα πάω με τις ασπίδες μου και θα νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα ο Ηλίας Γκότσης.

Τι είπε από πλευράς του ο Τάκης

«Είμαι ο κακός χαρακτήρας που φαντασιώνεσαι στις ταινίες σου. Όμως επειδή τα γεγονότα είναι αυτά και δεν αλλάζουν, είσαι συνένοχος με τον Ηλία Γκότση, είσαι ένας πραγματικός Ιούδας που πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε, που σε έχω δει να κλαις στη αγκαλιά του. Λέγαμε τι υπερήρωας είσαι, επειδή όμως έτρωγες Ηλία μου, από αυτά που σου έδινε ο φίλος σου. Δεν σε βλέπω καν φίλε μου!

Όσα τραγούδια κι αν λες, όσο το χαζοχαρούμενο κι αν κάνεις, δεν σε βλέπω καν! Από δω και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης. Αυτό έχω να σου πω μόνο!», είπε έξαλλος ο Τάκης.