«Ήρθε η στιγμή να σας πω ότι...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Σία Κοσιώνη για τον εθισμό της

«Ζήτα βοήθεια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σία Κοσιώνη λόγω του επαγγέλματός της διατηρεί ένα αυστηρό προφίλ προς το κοινό, ωστόσο μέσα από τα social media της προσπαθεί να δείχνει και την άλλη πλευρά του εαυτού της, την πιο αυθόρμητη και ευχάριστη. Συχνά, δηλαδή μέσα από τις αναρτήσεις της προχωρά σε μικρές εξομολογήσεις για διάφορα κομμάτια της ζωής της (δείτε εδώ τι συνέβη στα γενέθλιά της) και το ίδιο έκανε και την Τετάρτη 31/5.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της και την συνόδευσε με ένα κείμενο αποκαλύπτοντας το δύσκολο ταξίδι της με το κάπνισμα και την προσπάθεια να το κόψει. Φυσικά, δίπλα της σε όλο αυτό ήταν και είναι ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και ο γιος της, Δήμος.

Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Σία Κοσιώνη

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει.

Όμως, ναι, η Σία δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου.

Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και καταχειροκροτήθηκε.

Διαβάστε επίσης: «Λόγω ενός παλιοντιμπειτ...» - Η τρυφερή φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με την μητέρα της

Σία Κοσιώνη κάπνισμα
Instagram / Σία Κοσιώνη