Με μία τσάντα να καλύπτει τα απαραίτητα - Πανζουρλισμός στο Instagram με το σώμα της Ρούλας Κορομηλά

Ποιο είναι το μυστικό της για αυτό το κορμί στα 66 της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μία τσάντα να καλύπτει τα απαραίτητα - Πανζουρλισμός στο Instagram με το σώμα της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, έχει καταφέρει να διατηρήσει το κορμί της αψεγάδιαστο, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι εκείνοι που "τρελαίνονται" κάθε φορά που την βλέπουν με στενά φορέματα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της, πόσω μάλλον όταν την βλέπουν με μαγιό.

Την Τετάρτη 31/5, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο εικόνες της, μία από το παρελθόν και μία περσινή, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το μυστικό της για να διατηρείται στα ίδια κιλά και τόσο όμορφη (δείτε εδώ ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει). Στην περσινή ποζάρει κρατώντας απλά μία τσάντα θαλάσσης που καλύπτει τα απαραίτητα, με τα σχόλια να παίρνουν "φωτιά".

Χαμός στο Instagram με την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το σώμα της

«Φώτο που μου αρέσουν είπαμε κ έχουν ωραίο στόρυ. Η πρώτη από το πριν (μπέμπα) στο "Μπράβο". Και η δεύτερη πέρσι , δηλαδή πρόσφατη. Μην ακούσω κιχ! Γυμναστική κορίτσια μου! Ξεκινήστε. Μεγάλο μυστικό! Χρωστάω κ φετινή . Να ζεστάνει λίγο γιατί είμαι κρυουλιάρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η αδερφή της

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία γυναίκα, που αγαπάει πολύ τους φίλους της και τα πρόσωπα, που έχει πολύ κοντά τη, καθώς σε συνέντευξή της έχει τονίσει, πως εκείνοι είναι η οικογένεια, που δε δημιούργησε η ίδια.

Μάλιστα έχει τεράστια αδυναμία στην ανιψιά της την κόρη του αδερφού της (δείτε τον εδώ), ο οποίος είναι πολύ γοητευτικός με τη Ρούλα Κορομηλά συχνά να δημοσιεύει φωτογραφίες του στο instagram.

Το Σάββατο 27/5 η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε την ανατροπή, αφού δημοσίευσε μία μια σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της, η οποία φαίνεται πως ανήκε σε κάποιο σώμα, αφού φορούσε στολή με την ομοιότητά τους να είναι μεγάλη.

«Η αδερφή μου», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.