Ο νουνίτο κάνει μπανάκι και η Τούνη "λιώνει" - Χαμός στο Instagram με το βίντεο του μπέμπη

Η επιθυμία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Ξετρελαμένοι γονείς είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον μικρό τους γιο, καθώς όλη την ημέρα βρίσκονται μαζί του και οι αναρτήσεις τους στα social media πλέον έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με εκείνον. Παρόλα αυτά, ο καθένας από τους δύο ανεβάζει διαφορετικό περιεχόμενο σε αυτά και την Τετάρτη 31/5 οι σκέψεις τους μέσα από τα story τους είχαν πολύ ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από τη μία πλευρά, μοιράστηκε με το κοινό του την επιθυμία του να περάσει το τριήμερο που έρχεται με την σύντροφο και τον γιο του σε κάμπινγκ, κάτι το οποίο συνήθιζε να κάνει πολύ πριν γίνει μπαμπάς και γι' αυτό θέλει να ζήσει την ίδια εμπειρία και με το παιδί του.

«Πλησιάζει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ακούω αυτές τις μουσικάρες και πόσο θα ήθελα να πάω στην Ελαφόνησο για κάμπινγκ, τέρμα δεξιά στο μεγάλο Σίμο και να ακούω αυτά τα τραγούδια με αναμμένη φωτιά και ο μικρός να κάνει το πρώτο του κάμπινγκ. Να είμαι με φίλους, με Ιωάννα και Νουνίτο», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε "διαλογισμό" με τον μπέμπη αγκαλιά - Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη

"Λιώνει" η Ιωάννα Τούνη την ώρα που ο μπέμπης της κάνει μπανάκι

Και η Ιωάννα Τούνη από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην έχει προλάβει να σκεφτεί τι θα συμβεί το τριήμερο μιας που όλη τη μέρα τρέχει λόγω της δουλειάς της, αλλά και του μπέμπη, ωστόσο μόλις βρήκε λίγο χρόνο να χαλαρώσει, έκανε το "νουνίτο" μπάνιο και δεν άντεξε να μη δημοσιεύσει το τρυφερό του θέαμα στο Instagram, με τους followers της να "τρελαίνονται" μαζί της.

«Ο νουνίτο έχει μπανάκι και η μαμά του περιποίηση», σημείωσε η ίδια.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό που έζησα δεν ήταν φυσιολογικό! Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα και...» - Κατάθεση ψυχής από την Ιωάννα Τούνη