Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε "διαλογισμό" με τον μπέμπη αγκαλιά - Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Στιγμές χαλάρωσης για την οικογένεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Αν και χάνεται αρκετά συχνά πια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λόγω των υποχρεώσεών της και του "τρεξίματος" με τον μπέμπη της, η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να δημοσιεύει υλικό όσο πιο συχνά μπορεί πλέον και όταν αυτό σχετίζεται με τον γιο της δεν γίνεται να μη την συγχωρεί το κοινό της για την απουσία της (δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση για τον θηλασμό).

Την Κυριακή 28/5, μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από το σαλόνι του νέου της σπιτιού, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούσε στην αγκαλιά του τον "νουνίτο" και χαλάρωνε μαζί του, κάνοντας πλάκα πως έκαναν διαλογισμό.

Στιγμές χαλάρωσης για τον Αλεξάνδρου, την Τούνη και τον γιο τους

Διαβάστε επίσης: Ο Κουδουνάρης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το My style rocks και την Ιωάννα Τούνη: «Ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση γιατί...»

Οι τσιρίδες του μπέμπη

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει καθημερινά τα παιχνίδια με τον γιο της, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα, και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στα social media από τος στιγμές τους. Όσο μεγαλώνει όμως, οι αντιδράσεις του, οι φωνούλες του και ο τρόπος που κινείται, αλλάζουν συνεχώς με αποτέλεσμα και εκείνη να κάθεται και να τον "χαζεύει" όσο εκείνος κάνει τα δικά του.

Την Δευτέρα 22/5, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που φαίνεται τα ποδαράκια του μικρού ο οποίος έπαιζε κάτω από μία κουβέρτα στο κρεβάτι και έβγαζε μικρές τσιρίδες που ξάφνιασαν και ενθουσίασαν ταυτόχρονα της μανούλα του.

Διαβάστε επίσης: «Μου λείπει πολύ η μανούλα μου και...» - Το συγκινητικό βίντεο της Τούνη αγκαλιά με το μωρό της για την γιορτή της μητέρας

«Παλεύει μόνος του. Άκου τσιρίδα το σκ@το», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.