Ο Κουδουνάρης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το My style rocks και την Ιωάννα Τούνη: «Ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση γιατί...»

Τι είχε συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Κουδουνάρης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το My style rocks και την Ιωάννα Τούνη: «Ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση γιατί...»

Συνέντευξη στην Zoe Pre και το κανάλι της στο Youtube, παραχώρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του My style rocks, μίλησε για το show μόδας, την συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη στον πρώτο κύκλο, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Την επιχειρηματία την γνωρίσαμε μέσα από το show του ΣΚΑΙ και τους τσακωμούς της με τις υπόλοιπες παίκτριες, ενώ αξέχαστη είναι η ατάκα που είχε πει σε συμπαίκτρια της "δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια".

Η αποκάλυψη του Κουδουνάρη για την Τούνη

«Δεν ήξερα ακριβώς πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι σήμερα η top influencer αυτή την στιγμή, που όντως είναι ένας από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στην Ελλάδα, αλλά φαινόταν το κορίτσι ότι έχει ένα άστρο. Γι’ αυτό και στο διαγωνισμό, ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα μιλώντας, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε.

Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο την κρατήσαμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτήν και όσα έχει καταφέρει και που έχει κάνει οικογένεια», αποκάλυψε αρχικά για την Ιωάννα Τούνη, έπειτα από ερώτηση της Zoe Pre.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 6 παίκτριες πάνε στον τελικό του My Style Rocks

Eνώ στη συνέχεια είχαν μια συζήτηση σχετικά με τα παιδιά του χρόνου και την διαφορετικότητα του: «Είχα την παρέα των εσωστρεφών. Βασικά ήμουν κάπου στη μέση. Η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει και σίγουρα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει», είπε

«Εγώ όταν ήμουν μικρός δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, αθλήματα, δεν μου άρεσαν. Εγώ ζωγράφιζα στα βιβλία μου στις φίλες μου τα νυφικά τους, οπότε στα άλλα παιδιά αυτό φαινόταν ασυνήθιστο το οποίο μου φαινόταν κανονικά, οπότε υπήρχε ένας αποκλεισμός και μία ειρωνεία από κάποια παιδιά. Ήμουν όμως τόσο θωρακισμένος, που δεν το αισθανόμουν», συνέχισε - δείτε εδώ τι έχει πει για την ζωή του μικρός και την συμπεριφορά των άλλων παιδιών.