My style rocks spoiler: Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks spoiler: Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Από σήμερα Δευτέρα 8/5 το My Style rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:10, ενώ νωρίτερα στη θέση του θα παίζει επανάληψη της ταξιδιωτικής εκπομπής Happy Traveller του Ευτύχη Μπλέτσα.

Θα διαρκεί λοιπόν λιγότερο σε ώρα, ενώ σε λίγες εβδομάδες έρχεται και ο μεγάλος τελικός όπου θα αναδειχθεί η παίκτρια με το καλύτερο στιλ και θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό 30.000 ευρώ.

Ήδη η Κατερίνα Καραβάτου έχει ανακοινώσει: «Σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός και αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια που έχετε στενεύουν και ότι οι απαιτήσεις των κριτών θα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερες. Θα ήθελα να παρακαλέσω και να πω ότι θα ήθελα να παίξουμε δίκαια, όσο πιο δίκαια γίνεται από εδώ και πέρα. Επίσης να σας ενημερώσω ότι από εδώ και πέρα καμία απουσία δεν θα είναι δικαιολογημένη. Όποιο κορίτσι λείπει θα παίρνει μηδενική βαθμολογία στο τέλος της ημέρας» - δείτε εδώ.

Και μπορεί να έκανε αυτή την ανακοίνωση η παρουσιάστρια, ωστόσο, οι κοπέλες δεν λένε να βάλουν μυαλό. Μετά τα καρφιά των κριτών για στημένες βαθμολογίες, ήρθε το ξέσπασμα της Αιμιλίας Βόντος, η οποία είπε καθαρά ότι έχει πάρει όλο το My style rocks πάνω της και πως χάρη σε εκείνη το παιχνίδι συζητιέται - δείτε την απάντηση των έξαλλων κριτών.

Όπως και να έχει όμως, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αυτή είναι η τελική 6αδα του My style rocks

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός