My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στις παίκτριες λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Η αυστηρή προειδοποίησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στις παίκτριες λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Με ένα λαμπερό Gala επέστρεψε σήμερα 2/5 το My Style Rocks με θέμα την δεκαετία του ’80, η οποία όμως θα έπρεπε να είναι εμπνευσμένη στο σήμερα. Μάλιστα, λίγο πριν αρχίσει το διαγωνιστικό μέρος, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για τον τελικό, ενώ την ίδια στιγμή προειδοποίησε τις παίκτριες.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στις παίκτριες λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

«Πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς και να σας πω ότι γνωρίζετε ήδη ότι φτάνουμε προς το τέλος του διαγωνισμού. Σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός και αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια που έχετε στενεύουν και ότι οι απαιτήσεις των κριτών θα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερες. Θα ήθελα να παρακαλέσω και να πω ότι θα ήθελα να παίξουμε δίκαια, όσο πιο δίκαια γίνεται από εδώ και πέρα.

Επίσης να σας ενημερώσω ότι από εδώ και πέρα καμία απουσία δεν θα είναι δικαιολογημένη. Όποιο κορίτσι λείπει θα παίρνει μηδενική βαθμολογία στο τέλος της ημέρας, αυτή θα προσμετράτε στο Gala και αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτό γίνεται γιατί το ξέρουμε πολύ καλά, εσείς το ξέρετε καλύτερα πόση δουλειά ρίχνετε για να μπορέσετε να φέρετε τόσα διαφορετικά look κάθε μέρα εδώ και τόσο καιρό σε αυτό τον διαγωνισμό. Σας σέβεται λοιπόν ο διαγωνισμός με αυτό τον τρόπο, κρατήστε το και πάμε γερά οδεύοντας προς την τελική ευθεία», ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, έγινε ο κακός χαμός στο πλατό -δείτε εδώ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το My Style Rocks

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανα όλοι οι κριτές του My Style Rocks. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για τα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ακόμη, η παρουσιάστρια έκανε λόγο για την εμπειρία της σε αυτόν τον τηλεοπτικό τομέα, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις εντάσεις των διαγωνιζόμενων και των κριτών, αλλά και τα συναισθήματα που έχει η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέλιου Κουδουνάρη πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks

«Ισορροπίες κρατάω μια ζωή οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω πολύ μέσα μου. Όταν είσαι σε εγρήγορση, όπως είμαι εγώ και κάθε παρουσιαστής, όταν είσαι παρών και έχεις το νου σου, αυτό γίνεται αυτόματα και με πολύ μεγάλη αγάπη. Τα κορίτσια τα αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και οι τρεις κριτές είναι άνθρωποι που εκτιμώ βαθιά και αγαπώ επίσης.

Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο, όπως και όλα, είναι μπροστά σε όλους και ανοιχτό στην κριτική. Τα σχόλια είναι πάντα πολύ χρήσιμα και εγώ τουλάχιστον αυτό θεωρώ πάντα στη ζωή μου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα ή να μαγκώνεις και να λες «πράγματι αυτό έγινε;». Πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί με καλό τρόπο ή καμιά φορά και λίγο περίεργα, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη από πίσω, τα λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά υπόψιν μου», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.