My Style Rocks: Σκοτωμός στο πλατό με Αναστασία & Σελένη - Άρχιζε να φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αποχώρησε κλαίγοντας η δεύτερη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Σκοτωμός στο πλατό με Αναστασία & Σελένη - Άρχιζε να φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ημέρα του Gala ήταν η σημερινή 2/5 για τις παίκτριες του My Style Rocks, με την θεματολογία να κινείται στη δεκαετία του ’80 με μια πιο σύγχρονη ματιά. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, δεν ήταν λίγες εκείνες που δεν αντιλήφθηκαν το κόνσεπτ.

Μάλιστα, είδαμε ξανά τις βαθμολογίες μα μην είναι αντικειμενικές αφού πολλές φορές έχει αναφερθεί πώς οι βαθμοί δεν είναι για τα looks, αλλά για τις συμπεριφορές και τις κλίκες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κριτικής της Αναστασίας, έγινε ο κακός χαμός με εκείνη και την Σελένη.

Και αφού οι δύο παίκτριες βγήκαν εκτός εαυτού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε έξαλλη και προσπάθησε να επαναφέρει στην τάξη αλλά στην αρχή δίχως αποτέλεσμα για αυτό και άρχισε να φωνάζει, ώστε οι δύο κοπέλες προκειμένου να σταματήσουν τον τσακωμό, ενώ χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο μεταξύ της Αιμιλίας και της Χριστιάννας.

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks με Αναστασία & Σελένη

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το My Style Rocks

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανα όλοι οι κριτές του My Style Rocks. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για τα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ακόμη, η παρουσιάστρια έκανε λόγο για την εμπειρία της σε αυτόν τον τηλεοπτικό τομέα, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις εντάσεις των διαγωνιζόμενων και των κριτών, αλλά και τα συναισθήματα που έχει η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέλιου Κουδουνάρη πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks

«Ισορροπίες κρατάω μια ζωή οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω πολύ μέσα μου. Όταν είσαι σε εγρήγορση, όπως είμαι εγώ και κάθε παρουσιαστής, όταν είσαι παρών και έχεις το νου σου, αυτό γίνεται αυτόματα και με πολύ μεγάλη αγάπη. Τα κορίτσια τα αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και οι τρεις κριτές είναι άνθρωποι που εκτιμώ βαθιά και αγαπώ επίσης.

Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο, όπως και όλα, είναι μπροστά σε όλους και ανοιχτό στην κριτική. Τα σχόλια είναι πάντα πολύ χρήσιμα και εγώ τουλάχιστον αυτό θεωρώ πάντα στη ζωή μου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα ή να μαγκώνεις και να λες «πράγματι αυτό έγινε;». Πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί με καλό τρόπο ή καμιά φορά και λίγο περίεργα, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη από πίσω, τα λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά υπόψιν μου», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.