My Style Rocks: «Βάλε μια τελεία σε παρακαλώ γιατί τώρα μιλάω εγώ» - "Σκοτωμός" ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Emilia Vodos

Την έβγαλε "έξω από τα ρούχα της"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Βάλε μια τελεία σε παρακαλώ γιατί τώρα μιλάω εγώ» -

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του την Παρασκευή 5/5, όμως πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους δημιουργήθηκε ένα πολύ έντονο σκηνικό ανάμεσα στην Emilia Vodos και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την τελευταία να καταλήγει να βάζει τις φωνές στην διαγωνιζόμενη.

Όταν η συγκεκριμένη παίκτρια δηλαδή εμφανίστηκε μπροστά στην επιτροπή με το outfit του χωρισμού της, επειδή τα σχόλια που δέχθηκε δεν ήταν θετικά, ξέσπασε εξηγώντας πως δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται κάθε φορά να μην αρέσει κανένα από το look της στους κριτές. Εκείνοι προσπάθησαν να της εξηγήσουν, αλλά η επιμονή της έβγαλε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έξω από τα ρούχα της και η απάντηση που πήρε την αποστόμωσε (δείτε εδώ ποιο είναι το επόμενο βήμα του μοντέλου μετά το ριάλιτι μόδας).

"Σκοτωμός" στο My Style Rocks με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Emilia Vodos

«Υπάρχει πάρα πολύ κούραση. Τι κάνω πια; Στους τρεις μήνες να έχω πάρει μόνο μία νίκη, ενώ έχω φέρει πάρα πολλές εικόνες, ιδέες προτάσεις, έχω φέρει μία γκάμα, μία ποικιλία από εικόνες. Δεν ήμουν από την αρχή μέχρι τώρα στο ίδιο ύφος, basic. έχω κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και στην τελική αυτό δεν βγαίνει πουθενά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το παράπονό μου είναι ότι δεν μπορείτε να μου λέτε συνέχεια δεν, δεν, δεν, δεν. Έχω μπερδευτεί», με τους κριτές να της εξηγούν πως πολλές φορές φταίει η ίδια για την θέση της, καθώς βαθμολογεί θετικά τις φίλες της και εκείνη μπορεί να έχει καλύτερο look, αλλά με αυτό τον τρόπο "χάνεται".

Και η ίδια συνέχισε να επιμένει: «Φταίει που πήρα στις πλάτες μου όλο αυτό», μέχρι που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκνευρίστηκε και ξέσπασε: «Να βάλουμε και ένα όριο στην τρέλα εδώ πέρα. Είπαμε να γελάσουμε και να κάνουμε χαβαλέ αλλά φτάνει. Να προσέχεις κι εσύ τι λες » και επειδή η Emilia δεν έδειχνε πρόθυμη να λήξει το θέμα, η κριτής είπε με έντονο ύφος: «Βάλε μια τελεία σε παρακαλώ γιατί τώρα μιλάω εγώ».