Πλησιάζει ο τελικός του My Style Rocks - Το επόμενο βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πού θα την δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / ilianapapageorgiou
Instagram / ilianapapageorgiou

Στην θέση του κριτή του My Style Rocks απολαμβάνουμε φέτος την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει απασχολεί πολύ τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά της, μιας και τα ξανά βρήκε με τον πρώην σύζυγό της.

Η όμορφη παρουσιάστρια, ωστόσο, αυτόν τον καιρό μετρά αντίστροφα για να τελειώσουν τα γυρίσματα του My Style Rocks, μιας και πλησιάζει ο τελικός (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου) και μετά θα είναι ελεύθερη και ήρεμη προκειμένου να μελετήσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Το επόμενο βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το My Style Rocks

Σύμφωνα με διάφορα τηλεοπτικά πηγαδάκια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεχτεί προτάσεις που τη θέλουν στο Shopping Star στη θέση της Βίκυς Καγιά. Όμως, φαίνεται να έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει για αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για Αμερική, όπου και θα έχει τον χρόνο και την όρεξη να μελετήσει το επόμενο βήμα της.

Το έντονο σχόλιο για την καριέρα της στην τηλεόραση

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να έχει κάνει καριέρα στο μόντελιγκ και να τη συνεχίζει φυσικά, παράλληλα όμως θεωρείται και τηλεοπτικό πρόσωπο, αφού έχει υπάρξει σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά και σε κριτική επιτροπή, όπως αυτή του My style rocks.

Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δεν έχουν πετύχει όλες οι προσπάθειες της στην τηλεόραση, καθώς κάποιες δεν της ταίριαξαν και άλλες ίσως να μην τις χειρίστηκε και εκείνη σωστά. Σε κάθε περίπτωση, για όποια απόφαση και αν πάρει είναι γνωστό, πως συμβουλεύεται τη manager της, Έλενα Χριστοπούλου.

Μέσα λοιπόν, από τη συνέντευξη, που παραχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου την Πέμπτη 6/4 στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την είδαμε να αναφέρεται στο πρόσωπο της Ηλιάνας και της καριέρας της με ένα τεκμηριωμένο σχόλιο για την τηλεοπτική της πορεία.

Δείτε εδώ επίσης: «Δεν ισχύει αυτό σας παρακαλώ! Μην το διαβάζετε» - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρώ τελικά, ότι έχει πάρα πολύ καλό μάνατζερ, την Έλενα γι αυτό. Είναι από τις παρουσιάστριες, που καλώς ή κακώς στην τηλεόραση έχει χρεωθεί πάρα πολλές αποτυχίες, ενώ δεν τις άξιζαν οι αποτυχίες, που έχει χρεωθεί.

Άλλοι μπορεί να μην έχουν καν τις ίδιες ευκαιρίες και να εξαφανίζονται, ενώ εκείνη τη βλέπεις ότι υπάρχει», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.