Το "έκαψε" η Μαρία Ηλιάκη - Ο ξέφρενος χορός στο γλέντι της βάφτισης της κόρης της

Διπλή η χαρά της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το

Η βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/5 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, σε μία εντυπωσιακή τελετή, με τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού να βρίσκονται δίπλα τους σε αυτή τη τόσο όμορφη στιγμή (δείτε εδώ την φωτογραφία του ζευγαριού αγκαλιά με την μικρή πριν μπει στην κολυμπήθρα).

Το γλέντι, όμως, δεν έχει τελειώσει και απόδειξη αυτού είναι τα story που έχουν κατακλύσει το Instagram τις τελευταίες ώρες. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μάλιστα, που είναι ένας από τους καλεσμένους, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο με την φίλη του και παρουσιάστρια να σε σέρνει τον χορό, με αμείωτο κέφι και περίσσιο ενθουσιασμό, καθώς χαίρεται διπλά, αφού σήμερα, πέρα από την βάφτιση, γιορτάζει και για τα γενέθλια της μικρής Κατερίνας (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το τραπέζι, τους καλεσμένους και τους περήφανους γονείς).

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στο τραπέζι η μουσική είναι live και ο τραγουδιστής που επέλεξε το ζευγάρι για την διασκέδασή τους και των καλεσμένων είναι ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Ο ξέφρενος χορός της Μαρίας Ηλιάκη στην βάφτιση της κόρης της

Το κρυφό μήνυμα πάνω στο φόρεμα της παρουσιάστριας για την μικρή Κατερίνα

Υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν παρατήρησαν πολλοί κοιτάζοντάς την. Το εντυπωσιακό φόρεμα που η περήφανη μανούλα είχε επιλέξει για αυτή τη μέρα είναι μοναδικό και κρύβει ένα πολύ όμορφο νόημα και μήνυμα. Πάνω του υπάρχει γραμμένος ένας στίχος από το τραγούδι "Όμορφή μου Κατερίνα", που είναι και το όνομα που πήρε η μοναχοκόρη της ίδιας.

«Όμορφή μου Κατερίνα, του μπαξέ μου καρδερίνα, άνοιξε την αγκαλιά σου», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια που επέλεξε να αποτυπωθούν πάνω στο ρούχο της και όσοι το αντιλήφθηκαν "έλιωσαν" (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το τραπέζι).

Μαρία Ηλιάκη φόρεμα βάφτισης