Με μίντι φόρεμα και κατακόκκινο κραγιόν η Μαρία Ηλιάκη - Φωτογραφίες από το τραπέζι μετά την βάφτιση της κόρης της με τον Στέλιο Μανουσάκη

"Έλαμπε" όλη η οικογένεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 31/5 η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την μοναχοκόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Κατερίνα, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη. Μπορεί οι φωτογραφίες από το μυστήριο να είναι ελάχιστες (δείτε εδώ την ανάρτηση του περήφανου πατέρα), παρόλα αυτά ο φωτογράφος του youweekly.gr έχει πλούσιο υλικό από το τραπέζι που ακολούθησε στην πορεία.

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα, μίντι, σε άλφα γραμμή και σε σκούρο μπλε χρώμα με μικρά σχέδια στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε άψογα με ένα κατακόκκινο κραγιόν και τακούνια στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος με μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και μπορντό παντελόνι, κάνοντας τη διαφορά.

Φωτογραφίες από το τραπέζι της βάφτισης της κόρης του Στέλιου Μανουσάκη και της Μαρίας Ηλιάκη

Ο χώρος ήταν στολισμένος σε μωβ, ροζ και κίτρινες αποχρώσεις, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται και η Φαίη Σκορδά με τον γιο της, Γιάννη, και τον Άρη Καβατζίκη.

Δείτε επίσης τις πρώτες δηλώσεις της όλο χαρά και συγκίνηση λίγο μετά την βάφτιση!

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης τραπέζι

Ηλιάκη βάφτιση κόρης

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Σκορδά γιος

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Καβατζίκης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε και την μπομπονιέρα που δόθηκε στους καλεσμένους, η οποία βρισκόταν μέσα σε ένα κουτί, μαζί με ένα αρωματικό χώρου, τα μαρτυρικά και ένα κερί.

Βάφτιση κόρης Ηλιάκη Μπομπονιέρα

Η συγκινητική ανάρτηση της για την μητέρα της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της και λατρεύει να περνάνε χρόνο μαζί. Τώρα μάλιστα που μεγαλώνει και καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα, κάνουν και συζητήσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους τρυφερή φωτογραφία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την συζήτηση που είχαν όπου της εξήγησε πως η μια τους γιαγιά "μένει" στον ουρανό με τον Θεούλη.

«Σήμερα μάθαμε πως η μια μας γιαγιά «μένει» στον ουρανό με τον Θεούλη…να περάσετε όμορφα όπου και να είστε…με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν», έγραψε χαρακτηριστικά ποζάροντας στο σαλόνι τους - δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο τους σπίτι.