«Από το πρωί κλαίω! Δεν δώσαμε το όνομα της μαμάς μου γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την βάφτιση της κόρης της

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά το γιατί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Από το πρωί κλαίω! Δεν δώσαμε το όνομα της μαμάς μου γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την βάφτιση της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, βάφτισαν την 2 ετών κόρη τους, έχοντας στο πλευρό τους, αγαπημένους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Ανάμεσα τους η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Χριστοπούλου, όπως και άλλα ονόματα του χώρου της τηλεόρασης.

Μετά το μυστήριο, καλεσμένοι και γονείς, το γλέντησαν με παραδοσιακή μουσική και μπόλικο χορό. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, μιλούν από μόνα τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την βάφτιση της κόρης της

Λίγο μετά το μυστήριο και πριν το γλέντι, η Μαρία Ηλιάκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από το κέντρο που έγινε το γλέντι. Μίλησε για το όνομα "Κατερίνα" που της δόθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινα, έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση γιατί είναι μια ωραία ημέρα για την οικογένεια μας. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας. Ήρθαμε να το γιορτάσουμε. Ήρθανε πάρα πολλοί άνθρωποι από Αθήνα, Ελβετία συνεργάτες του Στέλιου» ανέφερε μεταξύ άλλων γεμάτη χαρά.

«Σκεφτόμουν τι να βάλω στην βάφτιση. Έλεγα ειμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που της λέω», σχολίασε για το εντυπωσιακό φόρεμα της - δείτε το εδώ.

Σχετικά με το όνομα της μικρής: «Δώσαμε το όνομα της πεθεράς μου γιατί η μαμά μου δεν είναι εδώ να το χαρεί. Μοιάζει στον άντρα μου. Έχει όμως την τσαχπινιά μου, το μπρίο μου και την πολυλογία μου».

Σε ερώτηση ωστόσο αν κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά, είπε φανερά αμήχανη: «Ο Νίκος δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Δεν είναι πολύ ωραία ερώτηση αυτή».

Δείτε επίσης φωτογραφίες αποκλειστικές του ζευγαριού, αλλά και από το κέντρο που έγινε το γλέντι, το οποίο άκρως άκρως εντυπωσιακό και κιριλέ.