«Δεν έχω άγχος για το τι θα...» - Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Τι θα συμβεί με το Πρωινό μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω άγχος για το τι θα...» - Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Εκτός της Φαίης Σκορδά (δείτε τις δηλώσεις της), καλεσμένη στα βαφτίσια της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη, βρέθηκε και η Έλενα Χριστοπούλου με την οποία η παρουσιάστρια είναι καλή φίλη. Η booker μοντέλων, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και σικάτη, όπως κάθε φορά άλλωστε.

Λίγο πριν μπει λοιπόν στο κέντρο όπου έγινε το γλέντι (δείτε βίντεο από τους χορούς), στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες όπου έκανε δηλώσεις, τόσο για την πρωταγωνίστρια της ημέρας, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Με την Μαρία Ηλιάκη έχουμε ρίξει πολύ γέλιο και αφήνω πίσω ότι μας έχει στεναχωρήσει και μένω στην χαρά», ανέφερε αρχικά για τις σχέσεις της με την παρουσιάστρια.

«Δεν έχω άγχος για το τι θα κάνω τηλεοπτικά του χρόνου», σχολίασε στη συνέχεια σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς δεν έχει ακουστεί τι θα συμβεί με το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις της Φαίης για την εκπομπή του ΣΚΑΙ στην οποία συμμετέχει

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας να προβάλλονται την Τετάρτη 24/5 αναφορικά με το επαγγελματικό της μέλλον με το Πρωινό μας.

«Σαφώς είναι θετικό το πρόσημο και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Και εγώ διαβάζω. Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει μία τέτοια φημολογία, και εγώ τα διαβάζω, πολλές φορές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής. Δηλαδή μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέντα, τύπου ''Έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας''», είπε η Φαίη Σκορδά.