''Αρπάχτηκαν'' στην πρεμιέρα της εκπομπής ''Αρένα'' - Πέρασε σε διάλλειμα η Αναστασοπούλου με μεγάλη αμηχανία

Όσα είπε ο Δ. Σούρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Αρπάχτηκαν'' στην πρεμιέρα της  εκπομπής ''Αρένα'' - Πέρασε σε διάλλειμα η  Αναστασοπούλου με μεγάλη αμηχανία

Το βράδυ της Τετάρτης 31/5 είχε πρεμιέρα η εκπομπή ''Αρένα'' με τη Μαρία Αναστασοπούλου να λέει τα πρώτα λόγια της και στη συνέχεια καλωσόρισε τους καλεσμένους, που είχε στο πάνελ του late night προγράμματος.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα η πρεμιέρα) ήρθε σε αμήχανη θέση, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Δημήτρης Σούρας σε μία συζήτηση, που είχε για τον Πατέρα Αντώνιο διαφώνησε έντονα με τους Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ανδρέας Καραγιάννης.

Μετά την ατάκα μάλιστα του ψυχιάτρου, ο οποίος είπε, πως ο Πάτερ με δηλώσεις του ήταν σαν να έβαλε αυτογκόλ, στη συνέχεια αναγκάστηκε να πάει σε ξαφνικό διαφημιστικό διάλλειμα για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Η ένταση στην πρεμιέρα της εκπομπής ''Αρένα''

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα, καλωσόρισε το κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της και αμέσως ξεκίνησε να μιλά για τα θέματα τα οποία έχει ετοιμάσει με την ομάδα της. Από το άγχος, ωστόσο, μπερδεύτηκε και καλημέρισε τους καλεσμένους της.

Διαβάστε επίσης: Θύμα κλοπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Σε μεγάλη αναστάτωση η δημοσιογράφος

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ. Άρια Καλύβα, καλώς την, Κέλλυ Χεινωπόρου, Ανδρέας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Βλέπετε ήδη τον κ. Θεοδωρόπουλο, την Λία Κοντοπούλου, τον κ. Σούρα και την κα. Βαρελά. Kαλημέρα σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

ΠΗΓΗ σ